balen dat ik 1/2 mei pas terug kan komen om eenstukje vulling aan te hechten dit duurt veel te lang,als je werkt kost dat je onderbreking . waarom net als vroeger deze reparaties meegenomen met je beurf,iedereen baalt daar verschrikkelijk van

Fijn, kort en krachtig

De tandarts was heel zorgvuldig, checkte regelmatig of ik oké was, deed haar werk voorzichtig en lichtte elke stap toe zodat ik precies wist wat er ging gebeuren. Ook de samenwerking tussen assistent en tandarts was goed, er heerste een fijne sfeer. Er was ook ruimte voor een grapje.

Rustige professionele behandeling en pijnvrij.

Prima geholpen met gebitsreiniging

Ik werd goed geholpen, vriendelijke tandarts.

Ik werd goed geholpen en de tandarts was erg vriendelijk.

Goede en vriendelijke behandeling

Het was heel prettig dat ik na te zijn behandeld door Meintje aansluitend bij Ronald terecht kon.

goede service

Nadat ik bij de mondhygieniste was geweest wilde ik een afspraak maken bij de prothesetechnicus maar dat hoefde niet ik kon er direct terecht.

Superfijn

Na een aantal vervelende ervaringen in het verleden echt een angst ontwikkeld. Meermaals al hier geweest maar ook regelmatig afgebeld. Nadat ik met mijn kindjes bij deze tandarts was geweest (Linda) had ik er vertrouwen in en heb ik gelijk voor mezelf een afspraak gemaakt. En... ik ga binnenkort gewoon weer terug!!!

Goed geholpen

Ik werd op mijn gemak gesteld!

Prettig geholpen

Snel en goed geholpen

Kon snel bij tandarts terecht en kreeg goede uitleg over de mogelijkheden.

Goede timing als je 2 afspraken heb Maar moet je terug komen voor b.v een gaatje moet je 3 maanden wachten dan zit je alweer bijna aan je half jaarlijkse controle

Goede en fijne behandeling gehad

Vooraf is er informatie gevraagd omtrent de algehele gezondheid, medicatie

Wordt serieus naar klachten geluisterd en verholpen als het kan.

ben al heel lang patient, nieuwe tandarts maar zeer aardig en kundig bij Fiona zoals altijd heel goed.

Ik vind dat het wel gewoon goed gaat enzo en het personeel is ook heel lief

Word niet naar je geluisterd

Als je aangeeft dat je nog wat voelt word je niet serieus genomen, ik heb het gevoel dat het alleen maar om geld gaat

Prettige ervaring

Op tijd geholpen, goed geadviseerd, prima behandeling!

Professioneel personeel

Altijd vriendelijk en professioneel personeel. Er wordt duidelijk verteld wat er gedaan wordt en waarom.

Goede ervaring

Professioneel en toch gezellig geholpen en behandeld.

Tandarts niet klantvriendelijk

Ik wordt niet serieus genomen .

Totaal geen vertrouwen meer in deze zorg

Als je gevraagd word om Engels te mogen spreken tegen je en je daarop ja zeg. Consultant in rekening brengen. Je nee zeg tegen een röntgenfoto om dat je dat later wilt laten uitvoeren, omdat ik weet dat er een oude vulling vervangen moet worden, gelijk een papier onder je neus en deze laten tekenen dat je geen röntgenfoto neem Misschien omdat ik eerst twee voortanden laat vervangen voor 4000€?

tevreden

was goed, tevreden over behandeling ! kom in 4 nov weer terug!

Fijne leuke nieuwe arts en assistente. Ze stelden mij gerust, geen pijn. Alleen de spuit altijd helaas haha.

Kalm en deskundig

Er werd niet gehaast, maar wel kundig gewerkt. Ook werd er verteld wat er ging gebeuren. Dit was fijn en stelde me op mijn gemak.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.