Prettig

Kundige behandelingen

Fijn dat ik snel bij acute klacht geholpen werd.

Fijn en snel geholpen bij kiespijn.

Prima geholpen.

Fijne ervaring

Fijne bejegening en behandeling. Vriendelijk en kundig.

Een niet erg professionele benadering

Na 10 minuten na de afgesproken tijd te zijn binnengeroepen, was er vervolgens geen tijd genoeg(werd ook gezegd) om het gebit schoon te maken. Hiervoor zou een nieuwe afspraak voor worden gemaakt. Die tijd weiger ik daarvoor te nemen. Vervolgens werd een tand/kies genoemd richting assistente met een enkele opmerking die werd ingevoerd. That was it. Ps ik meen behandeld te zijn door mw. Achmid, die hieronder niet is genoemd!!!

Goed geholpen

Goed geholpen,alleen wel prijzig

Vriendelijk personeel

Prettige omgeving en vriendelijk ontvangst, Zowel bij de balie als door de tandarts. De praktijk komt heel professioneel over.

Snel en professioneel

Behoeft niet nader omschreven te worden. Spreekt voor zich.

Erg netjes en aardige mensen

Zeer goed.

Goede zorg ,vakbekwame tandartsen

Met name de mondhygiëniste vind ik prijzig vooral na de laatste keer dat ik geweest ben voor 10min. dat ik in de stoel heb gezeten kreeg ik een rekening van +/- €136,- ! Dit vind ik veel te veel voor 10min. en als ik dan 3 a 4 maal per jaar moet gaat dat aardig in de papieren lopen en dus voor mij en vele anderen reden om niet te gaan !

Ben al heel lang bij Fiona en dik tvreden

Weer een andere tandarts

Weer een andere tandarts die weer gelijk foto’s wil maken wordt er zo moe van

Prima behandeld

Al heel lang bij Fiona en altijd goed geholpen en een paar zeer bruikbare tips gekregen

Goed geholpen

TOP

Zeer professioneel en vriendelijk. Duidelijke uitleg.

Super geholpen.

Voor mijn kiespijn kon ik gelukkig snel behandeld worden.

Goede ervaring

Mijn eerste keer bij mondzorg een goede ervaring en goed geholpen

Een vriendelijke en deskundige jonge vrouw

Ik werd bij iedere afspraak goed geïnformeerd en de jongedame , Iris de Leeuw, was zeer vriendelijk en sprak duidelijk.

Vriendelijk en deskundig

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, korte wachttijd en op zeer behulpzame manier behandeld.

efficient en professioneel

Zie boven

Goede ontvangst en prima behandeling.

Prettige sfeer, duidelijke uitleg en afspraken voor vervolg.

Fijne preventie assistente, fijne tandarts!

Ik was 5 minuten te laat, werd rustig naar de wachtruimte verwezen, maar omdat het wat uitliep, kon ik mooi op tijd geholpen worden. Preventie assistente hielp mij te kalmeren, omdat ik tandarts bezoeken niet echt prettig vind. maar alles viel reuze mee. de tandarts was ook tevreden.

Goede behandeling met begrip voor angst

Ik was angstig voor de behandeling omdat ik bij eerdere ervaringen veel pijn en ongemak tijdens an na de behandeling heb ervaren. Deze keer nam de mondhygiënist tijd om over de angst te praten. Hierdoor werd im op mijn gemak gesteld. Zowel tijdens als na de behandeling geen pijn ervaren. Ik kijk nu minder op tegen de volgende behandeling.

Kundig en vriendelijk.

Tevreden met de behandeling.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.