Zonde van de tijd

Na een afspraak van amper 1 minuut bij de tandarts, verplicht een nieuwe afspraak maken om tandsteen weg te laten halen. Geldklopperij noem ik dit… volgende keer ga ik wel gewoon direct naar de mondhygiëniste. De tandarts zelf was overigens een aardige dame.

goed behandeld

goed behandeld

Vriendelijk en goede uitleg.

Goede uitleg omtrent de behandeling. Air flow toegepast. En ook nog op een zaterdag.

Vriendelijk, doortastend en eerlijk

Altijd vriendelijk en eerlijk. Geen onnodige behandeling / kosten. Maar pakt wel zaken aan die nodig. De perfecte balans dus.

Snelle en correcte afhandeling van de klacht

Fijne mondhygiëniste

Fijne lieve vrouw die haar werk goed doet zonder dat ik pijn had.

Altijd fijn en vriendelijk geholpen

Nu een jaar bij deze tandarts en het is een erg fijne tandarts. Altijd vriendelijk en zorgvuldig.

Liefdevol.

Pijnloos.

Excellent service and help to solve my problem!

Excellent service and he solved my problem easily. Tooth is repaired

Erg fijn ontvangen en geholpen

De mondhygiënische hulp en de tandarts zijn naar volle tevredenheid verlopen.

Teleurstellend

Ben al jaren bij tandarts Bol onder behandeling. Nu doet er een situatie voor wat volgens mij specifiek door Bol behandeld moet worden vanwege de complicaties en historie ( plaatjes door hem opgemeten en bedacht). Nu krijg ik ineens een andere behandelaar omdat Bol vol zit. Maar Bol is juist Bol is juist mijn behandelaar. Neem binnenkort wel een keer contact op.

Snel geholpen

Ass duwde best hard met materialen in mijn mond.

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen. Duidelijke uitleg en een beetje humor.

Gewoon goed

Netjes geholpen

Gewoon heel goed

Mijntje is prettig in de omgang en doet haar werk uitstekend!

Fijne en goede tandarts!

Gewoon goed

Ik zit al vanaf begin bij mondzorg . Overgegaan met tandarts mertz . Was nu alleen beetje vreemd omdat er wat nieuwe gezichten waren . Balie nieuwe.

Tandarts neemt de tijd om alles goed naar te kijken en eventueel advies te geven

Tandarts neemt de tijd en legt alles goed uit

Super!

Op de dag dat ik mij inschreef als patiënt, kon ik per direct terecht ivm kiespijn. Ze dachten mee, waren super vriendelijk en professioneel!

Professioneel

Prettig ervaring

İk heb echt snel geholpen

Tandarts heeft alles netjes uitgelegd voor en tijdens behandeling! İk wil altijd bij haar afspraak

goede ontvangst en prima tandarts

Duidelijke uitleg. van de behandeling

Oké

Snel een afspraak mogelijk gemaakt met Implantoloog

vriendelijke tandarts, kundig, attent.

Uitstekend geholpen door de mondhygieniste

Erg vriendelijke en kundige persoon

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.