Belde in de ochtend, kon in de middag terecht. Tandarts erg vriendelijk en kundig. Legde alles goed uit.

3 kwartier wachten is wel heel erg lang.

Mijn eigen tandarts was op vakantie dus gaf ik toestemming om bij een ander in te plannen. Deze Mevr. was heel vriendelijk en heeft mij netjes behandeld. Om 11.20 uur was mijn afspraak en werd 12.00 uur geholpen. Dit viel mij heel erg tegen.

Uitstekend.

Alles wordt eraan gedaan om een zo goed mogelijk gebit voor je te maken. De voorlichting is uitstekend. De zeer vriendelijke benadering fantastisch. Ik ben zeer tevreden !!! Bedankt Iris en Martijn.

Goed behandeld

Goed advies en luisteren naar patiënt

Perfect!

Krijg al jaren enorm goede behandeling van mijn gebit door Meintje. Hoop hier nog heel lang gebruik te mogen maken.

Fijn en goed geholpen.

De aanmeldzuul werkt fijn en snel. Plaats genoeg in de wachtkamer. Vriendelijk en kundig personeel.

Prettige behandelaars

Altijd een prettige sfeer en behandelaars. Minpunt is de ontvangst met een apparaat waar je je moet melden. Wat is er mis met een vriendelijke baliemedewerker? Veel persoonlijker. Minpunt dat telefoon voorgaat aan wachtende aan de balie om een afspraak te maken.

Positief en duidelijk

De tandarts vertelt rustig wat ze gaat doen en neemt de tijd.

Zoals altijd prima

Heldere, duidelijke uitleg, top

Minder om precies 17.00 uur iedereen weg bij receptie

Kon geen afspraak meer maken ,maar zoals je weet is het altijd later bij de tandarts .en zelden precies op tijd

Vriendelijk en vakkundig.

Duidelijke uitleg vooraf; vriendelijk in onderhoud en professionele afwikkeling

Er word niet geluisterd

Kut

Vriendelijk personeel

Heel positief

Vriendelijk, duidelijk en informerend.

een deskundige ervaring

De tandarts vertelde wat ze ging doen, dat was erg prettig. Ik werd goed geïnformeerd over mogelijkheden van een behandeling.

Goed en professioneel

Prima vakkundig

Very accommodating.

I found the staff very helpful and friendly and we're happy to communicate with me in English, although the dentist could also speak Spanish. I found all of this comforting as I'm scared of dentists and felt a little out of my comfort zone. A stress-free visit. Happy to return for further treatment.

Ga graag naar mondzorg

Geweldig!

Prettig en heel vriendelijk!

Prettige en professionele benadering. Fijne ervaring

Prettige ervaring, vriendelijke benadering

afspraak is afspraak

wat er ook aan de hand is, een kwartier langer wachten is geen afspraak, meldt het dan even

Vriendelijk en kundig.

Ik kon snel terecht met een afgebroken kies. Ondanks dat ze achterliepen op schema, namen ze de tijd en waren ze vriendelijk en kundig.

Hele fijne tandarts

Neemt de tijd, is vriendelijk en komt met goede oplossingen.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.