Klantgericht en- uitzonderlijk-prijsbewust.

Goede uitleg ook tijdens behandeling. Lekker vlot en no noncense.

Excellent!!!!!!

Aardige mensen. Tandarts Bol is zo'n fijne man. Zo vriendelijk en een op en top vakman. Heb heel veel vertrouwen in deze man. Zo'n goeie tandarts heb ik nog nooit gehad!!!!! Ook op de receptie hele aardige mensen die meedenken qua afspraken.

Neemt altijd de tijd en legt alles goed uit

Wij komen nu met het hele gezin een aantal jaar bij tandarts Bol. Wij hebben altijd een hele fijne ervaring. Meneer Bol is een vriendelijke man die altijd alles rustig uit legt en veel geduld heeft. Wij zijn zeer tevreden en komen er graag.

Professioneel en aardig

Ik ben heel professioneel geholpen, en vriendelijk te woord gestaan. Ook precies op tijd. Ik ben heel tevreden

net

nvt

Super goed

Vakkundig, mensgericht en vriendelijke tandarts. Baliemedewerkers idem dito

Goede uitleg netjes vriendelijk

Zie bovenstaand

Totaal pijnloze behandeling

Ik scheet peentjes voor het trekken van een kies, maar zeer goed geholpen.

Snel en goed

In de veronderstelling dat een kies verwijderd zou worden is er toch nog een reparatie met succes uitgevoerd Voelt goed en vakkundig uitgevoerd. Vriendelijke tandarts .

uitstekend

kan niet beter

Helder en duidelijk

Tijdens mijn behandeling van 3 uur bleef de tandarts steeds praten wat hij aan het doen was. Dat voelde alsof ik er bij hoorde. Hij gaf ook vooraf goede uitleg over wat me te wachten stond en wat er wel of niet kon gebeuren waardoor ik wist wat me te wachten stond

Goede tandarts

Geweldige proffesionele tandarts

Super geholpen.

Ik kwam met een kapotte kroon, maar de tandarts kon de kroon helemaal herstellen. Super

Goed geholpen ondanks mijn angst

Ik heb al een hele tijd veel angst voor de tandarts, nu moest ik helaas een wortelkanaalbehandeling ondergaan dit is me in hele kleine stapjes uitgelegd! Super fijn ook werd er continue gecheckt of het nog goed ging. Dit was heel fijn bedankt uiteindelijk helemaal geen pijn gehad.

Heel goed!

Goed en professioneel!

Vriendelijk en klant gericht

Zie boven

Nvt

Nvt

Bol, fijne tandarts...

De tandarts is aardig en legt alles goed uit. Ik ben een angsthaas, maar hij mag me behandelen!

Aardige tandarts.

Aardige werknemers en ze werken netjes. De tandarts zei van te voren wat ze allemaal deed. Erg fijn sinds ik echt in mijn broek kan poepen van angst voor de tandarts.

Prima tandarts

zeer goed

Wij zijn erg te spreken over tandarts Bol. Hij is geduldig, legt goed uit, zegt tijdens de behandeling steeds wat hij doet wat geruststellend is en is erg vriendelijk altijd in voor een grapje. Erg fijn om een vaste tandarts te hebben.

zeer goed!

een vriendelijke assistente en een vriendelijke tandarts. Met beiden een prettig gesprek gevoerd!

Goed!

Het personeel is erg vriendelijk en luisteren goed naar je

Top!

Ik ben erg bang van de tandarts, zodanig bang als ik binnen stap dan springen de tranen in me ogen! Ik had twee vrouwen deden het super ze stelde mijn echt op me gemak! Kortom ik zal zeer snel weer terug komen niet meer te lang wachten voor een controle! Nogmaals en top

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.