goede uitleg van tandarts Bol wat gedreven gaat uitvoeren

goed gevoel bij tandarts Bol

keurig ontvangen en vriendelijke medewerkers

De tandarts was vriendelijk lichte alles toe, zelfs de behandeling duurde wat langer maar toch geen gehaast.

Ik ben naar tevredenheid geholpen

Zeer vriendelijke tandarts en assistente, ik ben goed geholpen

Top! Geen centje pijn!

Rustig wordt er aan mijn gebit gewerkt. Prettig vind ik het nooit. Maar Mijntje doet het supergoed. Ik mag over een half jaar terug komen.

op mijn gemak.

Ik heb jaren bij een angst tandarts gelopen, maar tandarts Bol stelt mij helemaal op mijn gemak.

Prima service, snelle afspraak, vakkundig personeel

Behandeling prima alleen jammer dat er zoveel wisseling is in het personeelsbestand, iedere keer weer iemand anders, dat vind ik een groot nadeel.

Goed geholpen

Advies van de tandarts was erg duidelijk.de behandeling was van korte duur

Super goed

Altijd netjes en super vriendelijk

Houd rekening met jou

Heel vriendelijk, en rekening houden met mijn gezondheid

Aandacht voor patient, afspraak was op tijd, grondige mondreiniging.

Prima geholpen, vriendelijke mondhygienist die je op je gemak stelt.

Prima praktijk

Mijn eigen mondhygieniste was ziek en afspraak werd geannuleerd. Toen ik aangaf dat ik voor langere tijd weg zou zijn wer direct een oplossing gevonden bij een ander mondhygieniste.

Het advies is compleet maar de factuur buiten proportie

Ik ben voor de eerste keer hier geweest voor advies mijn vasten tandarts adviseerde een dure behandeling waar ik twijfel over hadben ik bij deze tandarts uit gekomen om dit te laten controleren ik gaf aan 2 weken ervoor op consult bij mijn eigen tandarts te zijn geweest De tandarts die mijn mond bekeek gaf zelf aan minder ervaren te zijn en heeft er even een andere tandarts bij geroepen dit heeft bij elkaar zon 10 a 15 minuten geduurd ik was tevreden met het advies er was veder niks gereinigd of noem maar op ik was dus zo weer buiten later kreeg ik de factuur en schok me een hoedje +-120 euro ik heb hierover contact gehad en zou hierover worden terug gebeld Helaas tot op heden niet gebeurd ik heb hem wel maar gewoon betaald maar daar sta ik zeker niet achter een normaal consult zit zo rond de 40 euro wat we almaal weten en als je er dan iets speciaals van wil maken omdat je iemand advies gaat geven ipv een behandeling Is het absurd om dit bedrag x 3 te doen ongehoord ik hoor graag nog hoe dat dit verder wordt afgehandeld

Er was een verkeerde planning, tussen mondhygiëne en tandarts zat meer als een uur. ??????????????????

Beetje chaotisch

Ik was verkeerde patieënt. Niet goed begrepen, maar wel aardige personen!

Fijne ervaring

Goede uitleg over behandeling

Goede mondzorg

Mijntje is een goede mondhygiëniste en tandarts Kinderman en zijn assistente werken prima samen. Hij bekijkt het gebit secuur. En natuurlijk niet te vergeten de aardige receptionistes!

Hele aardige tandarts

Tandarts Bol is en blijft een hele aardige tandarts. Legt eea goed uit. Blijft jammer dat de privacy te wensen overlaat. In de wachtkamer en zeker in de behandelkamers hoort men letterlijk wat er allemaal wordt besproken met andere patienten. Dit geef ik bij iedere review aan maar er wordt niets mee gedaan. Jammer. Voor de rest een hygienische praktijk.

Gewoon menselijk contact. Goede en fijne communicatie, ze nemen de tijd en denken mee.

Super veel aandacht Mr Bol heel professioneel Top tevreden

Zoals gewoonlijk goed

Prima behandeling

Prima behandeling

Goed geholpen

Mooi ondergebit

Snelle, persoonlijke en goede hulp!

Ik kon gelukkig snel terecht voor mijn vulling die afgebroken was. Zoals altijd heeft tandarts Bol me op een vriendelijke en goede manier geholpen!

prima controle

de controle was snel en vakkundig

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.