Geen alles was goed werd snel geholpen

goed persoonlijk geholpen was blij dat de aanmeld paal niet werkte ik vind dat een vreemd gevoel

mijn probleem snel en goed verholpen

Vriendelijk geholpen

Prima geholpen

Zorgt ervoor dat mijn gebit en algemene conditie in de mond veel verbeterd is.

goed en heel vriendelijk

Er wordt attent en vriendelijk behandeld . De reden om foto te laten maken en ook afspraak bij mondhygieniste is niet altijd even duidelijk ? (medisch opfok financieel belang?)

Vriendelijke mensen goed geholpen

Was goed geholpen,

Accuraat en professioneel

Fijne tandarts om bij te komen

Fijn om bij Silvia te komen.. Legt alles goed uit. Zelfs mijn dochters vinden het fijn om bij haar te komen en niet erg om naar de tandarts te gaan.

Erg goed

Ik ben erg goed geholpen bij mondzorg, zowel door de mondhygiëniste als door de tandarts.

Altijd een warm welkom.

Door de tandarts en zijn assistente word ik prettig en deskundig geholpen.

Stelde me gerust

Stelde me gerust

Nooit meer bij iemand anders

Als oud assistente van Ronald kom ik altijd nog graag langs :)

prima en korte wwachttijden

zie boven

top

tandarts Bol zeer positief over zijn manier van werken

Arts was soms niet goed te verstaan ivm de Nederlandse taal.

Was mij daardoor ook niet helemaal duidelijk wat de bedoeling was voor het vervolg. Dit wel omdat ik het beste voor mijn tanden wil hebben.

Onpersoonlijk, ongeïnteresseerd.

Had een afspraak voor controle en kies trekken. Werd alleen naar de afgebroken kies gekeken, totaal geen controle uitgevoerd. Bovendien werden er eerst foto's gemaakt terwijl dat allang eerder gedaan was aangezien ik daar al vaker ben geweest. Vervolgens werd er (door een mij onbekende vrouwelijke tandarts) verteld dat hij eruit moest. Ja daarom had ik ook gebeld! Aangezien ik (volgens haar maar volgens mij klopte de tijd die zij zei niet) een kwartier te laat was zou je toch kunnen verwachten dat zij zich in mijn dossier had verdiept. Nu heb ik dus wel een getrokken kies maar zou ik weer een keer terug moeten voor de controle? Alsof ik geen werk heb ofzo en niet van alles moet regelen om weer een keer te gaan. En dat eigenlijk omdat zij niet geïnteresseerd was in wat ik had afgesproken wat ik kwam doen.

Goede adviezen

Gemiddeld

Ik had graag wat meer duidelijkheid gehad en een nieuwe afspraak

Goeie tandarts

Zeer netjes geholpen.

Prima!

Duidelijke en rustige uitleg van de tandarts.

Zo tevreden over mijn tandarts

Tandarts Bol doet alles in overleg, benoemt alles wat hij ziet en doet. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. De samenwerking met zijn assistentes is ontspannen en op gelijkwaardig niveau. Heel erg tevreden!

Zeer correct

Correct op de afgesproken tijd.

Prima en ontspannen behandeling

Ik ben heel rustig en prettig behandeld bij de mondhygiëniste Mientje

Prettig

Goede aandacht voor mijn klacht

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.