Prima en snel

Gebeld na afbreken kies, zelfde dag afspraak en opgelost. Vriendelijke tandarts keurig op geplande tijd.

Goede behandeling en keurig op tijd

Mirna is een hele fijne tandarts zij stelt de patiënt gerust

Teleurgesteld

Meneer Jan Willem kon niets voor mij doen omdat ik geen implantaat wil , het gebit wat ik nu heb is oké ik eet er alles mee en het valt niet uit mijn mond . Meneer heeft lang op mij ingepraat ( waarom ik niet vroeg en daarvoor ook nog eens mocht betalen ) ik wilde alleen een nieuw gebit meneer Hero heeft dit altijd voor elkaar gekregen . Jammer voor iedereen een stralende lach ???

Dhr. Bol, een heel prettige tandarts.

Tandarts Bol, denkt met je mee, is een heel rustige en begripvolle tandarts die er voor zorgt dat je in de tandartsstoel zoveel mogelijk tot ontspanning komt. Alleen jammer dat de wachttijden voor een afspraak vrij lang zijn. Een punt nog, de deuren van ingang zijn voor rolstoelgebruikers erg lastig te gebruiken. Ze gaan zwaar open en en gaan telkens spontaan dicht waardoor je met de rolstoel klem kunt komen te zitten. Jammer dat je met de rolstoel niet zelfstandig naar binnen of buiten kunt komen. Vanuit de receptie wordt wel hulp aangeboden maar toch... zelfstandigheid is nog steeds voor mij en vast voor bij anderen een groot goed.

Duidelijke informatie

Prettige behandeling en controle

Goede behandeling door mondhygieniste Romy, en controle met persoonlijk contact

Snel en adequaat optreden bij spoed behandeling

Zorgvuldig is gekeken naar de oorzaak van de kiespijn. Geduldig wordt uitgelegd wat er mankeert en welke opties er zijn voor behandeling.

Vriendelijke mensen

Netjes, duidelijk, vriendelijk

Helemaal goed!

Zeer vakkundig.

Correct volgens afspraak

Prima behandeling

Geweldige service, duidelijke uitleg en goede begeleiding indien nodig.

Er wordt rustig met je omgegaan, er is geen haast in een behandeling waardoor je niet zo snel wordt pijn gedaan. Als ik dingen niet begrijp of spannend vindt wordt rustig uitgelegd. Het baliepersoneel is ook heel rustig en geduldig met dingen regelen telefonisch.

Goed met afspraken

Er word voldoende aandacht gegeven aan mijn wensen.

Bij Fiona altijd prima

Bij Fiona een behandeling gehad , die werkt vakkundig ,

Heel goede tandarts, ondanks verdovingen geen pijn. Hij legt alles goed uit

Was heel goed

Mijn ervaring was goed. Vriendelijk .

Vriendelijk geholpen

Aardige mondhygieniste en tandarts. Ik heb altijd deze 2 afspraken achter elkaar en dat bevalt mij prima. Mooi op tijd geholpen.

Prettig met Fiona

Wel goed, maar jullie worden belachelijk duur. Alss ik exact mijn tijd op mijn timer bekijk iss her 20 minuten en geen 30. Mijn afspraak was kwart over 10 om 5 voor half 11 was zij beneden en dat is bijna altijd zo. Ik mag haar erg graag, behandelingen zijn goed maar de tijd klopt niet.

Een goede ervaringen.

Een goede ervaringen en tevreden.

Duidelijke uitleg en goede zorg

Zie verklaring boven.

perfect geholpen

perfect heholpen

Prima behandeling en uitleg

Heel tevreden over de behandeling

Mijntje is een prima mondhygieniste!

Mijntje is een prima mondhygieniste. Ze werkt heel precies.

Zoals altijd ben ik vriendelijk, maar vooral deskundig geholpen.

Na een vriendelijke ontvangst, informatieve, deskundige behandeling, werd ik adequaat geholpen aan een passende vervolg afspraak voor nadere behandeling. Complimenten voor de staf en de ondersteunende dienstverlening.

prettig

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.