Mijn ervaring is prima

Zie bovenstaande zin

Goede communicatie

Gewoon tevreden zoals het ging.Duidelijke communicatie

Mijn behandeling is goed verlopen

Goede ervaring complimenten voor de tandarts.

vriendelijk en meedenkend

Er wordt gezorgd dat ik een afspraak kan regelen met tandarts Bol en Meintje Buijssen na elkaar zodat ik niet 2 keer hoef langs te komen. Er wordt goed meegedacht en geadviseerd over eventuele behandelingen . Zowel aan de balie als bij de tandarts en mondhygyeniste altijd vriendelijk geholpen.

Pijnloos en zoals gewoonlijk aardig personeel

Gewoon normale controle en alles ging snoepig zoals het elk jaar gaat. Er kwam zelfs wat lachen bij

Ik ben heel angstig bij de tandarts , maar werd op mijn gemak gesteld en voelde me prima erna.

uitstekend

Vriendelijke tandarts en assistentie. goede uitleg over behandeling.

Ik ben slecht behandeld.

Na 3 x terug geweest te zijn ,na een grote vulling die pijnlijk bleef na warm en koud eten / drinken . Er werd een wortelkanaal behandeling van 600 eu geadviseerd. Er is 1 x wat vulling bij gezet,die arts was van mening dat er wel wat bij gezet kon worden.. Vervolgens werd de pijn erger. De 2 e x weer bij een andere arts geweest ,deze was van mening dat t een jaar kon duren voor de pijn weg zou gaan. Niets aan laten doen was zijn advies. Vervolgens moest ik naar de tandarts voor een jaarlijkse controle, deze arts heeft testjes gedaan op de pijnlijke vulling. Deze heeft wat druk weggehaald,zo zei Floortje dat .T zou misschien wat verlichting geven. Er werd me toch weer geadviseerd om n wortelkanaal behandeling te laten doen. Ik wilde toch nog een paar weken wachten omdat één vd artsen me zei dat t vanzelf over zou gaan, maar lang kon duren. Na dat de laatste arts die druk heeft weggehaald gaat t prima! Ik vind t echt heel vervelend ( zachtjes uitgedrukt) dat ik 6 maanden met pijn in mn mond heb gelopen, verkeerde adviezen heb gehad vervolgens elk bezoek bij jullie heb moeten betalen. Ik vind t echt teleurstellend. Mvg, Myriam de ruiter

Uitstekend!

Prima behandeling. Goede toelichting tijdens de behandeling. Professionele behandelkamer. Goede adviezen. Er is tijd voor wat social talk. En belangrijkste uiteraard, goede vooruitgang van het gebit en tandvlees geboekt!

Prima tandarts

Afspraak maken aan balie is lastig, dames slecht te verstaan door geluidsbox vlak naast de balie en persplex plaat. Daardoor wederzijds spraakverwarring en irritatie . Ook geen afspraak kaartje gekregen. Jammer.

Uitstekend, vakkundig geholpen

Zie boven!

Super goed geholpen

Tandarts die mee dacht voor een oplossing ipv van gelijk dit en dit gaan we doen.zeer goed geholpen

uitstekend

We wonen sinds 1,5 jaar in Zevenbergen, maar mijn mondzorg is nu ook hier vastgelegd. Ik ervoer het als een fijn welkom, mijn vrouw was al eerder bij MZ aangenomen.

Was perfect. Maar ik begrijp niet waarom er iedere keer een foto gemaakt moet worden van een paar loszittende tanden die er ook zonder foto makkelijk uitgehaald kan worden. Kunt u mij hier een duidelijk antwoord op geven. Ik krijg het idee dat je op onkosten gejaagd wordt wat eigenlijk niet nodig is. J.scheepstra.

In overleg wel/ niet verdoving, behandeling was goed

Tandarts was aardig maar bemerkte wel dat ze door moest ( tijd)

Zoals altijd een perfecte behandeling.

Kom al jaren 4 maal per jaar bij de mondhygiëniste. Vakkundige en vriendelijke behandeling. TOP

Goede uitleg aanpak

Kan nog geen eindbeoordeling geven

goede service

Moest wel een paar tanden getrokken worden, maar dit ging allemaal goed.

afspraken op tijd

Zeer tevreden.

Goeie tandarts. Rustig en legt alles perfect uit. Eerlijk en geeft goeie advies bij alles wat er moet gebeuren. Zeer tevreden.

Goed geholpen goede uitleg.

Goed en vriendelijk

Er is begrip voor angst. Er wordt goed uitgelegd wat er aan de hand is en hoe het opgelost kan worden. En iedereen is vriendelijk.m, dus de mondhygiëniste, de tandarts en andere medewerksters.

Ontzettend goed geholpen.

Mijn afgebroken kies is weer heel mooi opgebouwd door tandarts Kinderman. Heeft hij heel goed gedaan en ben er super blij mee.

Duidelijke uitleg

Tandarts Bol staat bij mij bovenaan, geweldige tandarts en zijn kundigheid. Vriendelijkheid en zijn uitleg.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.