Vulling voortanden

Uitstekend en kundig behandeld

Altijd mooi op tijd en vriendelijk

Zeer goede praktijk

Fijn bezoek

Complete ontzorging en topkwaliteit

Complete ontzorging en topkwaliteit

correct volgens afspraak

Zoals altijd netjes en zorgvuldig geholpen

PROFESSIONELE MONDZORG PRAKTIJK

AFSPRAAKPROCEDURE UITSTEKEND, MET TIJDIGE REMINDER OP DE MAIL. LINDA MULDERS EN ASSISTENTE FLOORTJE HEEL BETROKKEN EN BEGRIPVOL

Een dikke 10 voor deze praktijk!

Ik gun iedereen een tandarts bol in zijn of haar leven. Kundig, vriendelijk, betrokken en adequaat. Beste tandarts die ik ooit gehad heb. Vriendelijk personeel binnen de praktijk, en overzichtelijk. Top!

E.A. Kinderman is een fantastische tandarts!

Deze tandarts is enorm professioneel en duidelijk goed in zijn vak. Hij was tegelijkertijd ook ontzettend vriendelijk en in voor een grapje! Hij gaat zorgvuldig te werk en is toch snel. Ik ben zeer tevreden! De tandarts assistente die ik bij mijn eerste afspraak trof afgelopen maand, was ook fantastisch! Had antwoord op al mijn vragen, stelde me gerust en maakte ook wat grapjes! Zo kan het dus ook! Dik tevreden!

gewoon goed

goed en netjes geholpen

Behandeling prima, agressief incassobeleid

Samen met mijn zoon bezocht ik in juni dit jaar de preventieassistente. De behandeling verliep prima. De financiele afhandeling was minder. Voor mijn zoon ontving ik een fysieke factuur die ik meteen heb voldaan. Vervolgens verwachtte ik de rekening voor mijzelf snel daarna ook fysiek te ontvangen. Dit gebeurde echter pas in augustus on de vorm van een een brief van het incassobureau. Blijkbaar waren er tijdens mijn vakantie 2 emails naar mij verstuurd met een digitale factuur en herinnering. Deze waren mij ontgaan. Waarom de ene rekening fysiek en de andere digitaal en waarom meteen een brief van het incassobureau en 40 euro boete? Niet erg klantvriendelijk.

Goede ervaring met vriendelijk personeel

Mijn zoontje was erg bang en ze hadden veel geduld

Prima met afspraak

Jammer dat er voor een spoedgeval bijna nooit plaats is

Vriendelijk geholpen

Vakmanschap bij het trekken van een kies

Met veel beleid uitgevoerd, rustig en mij constant op het gemak gesteld. Zowel de tandarts (Mirna) als de assistente. Geen napijn en weinig zwelling.

Goede en vriendelijke behandeling

Alles verliep rustig en op tijd.

Tegenwoordig kan je niet zomaar aan een tandarts komen. Ik vind er teveel wisselingen plaats vinden bij Mondzorg Zevenbergen.

Een geweldige ervaring, telkens weer!

Hoewel ik een afspraak had misgelopen, kon ik op korte termijn een nieuwe afspraak maken. En hoe…….

Viel erg tegen

Afspraak gemaakt en duidelijk aangegeven dat er een stuk van mijn kies is afgebroken. Wordt niet meteen begonnen met reparatie; krijg noodvulling en mag wachten tot oktober voor behandeling. Het enige positieve is dat de tandarts wel netjes uitleg heeft gegeven over de situatie en ik een begroting mee heb gekregen.

heel positief

Blij dat mijn vertrouwde tandarts weer terug was van zwangerschapsverlof

rustige benadering.

Duidelijk aangegeven wat de tandarts ging doen. Ook de gelegenheid om nog vragen te stellen.

Bijna alles oke

. Helaas een uitloop van een kwartier

In 1 woord TOP!!!

Heb er normaal echt een ontzettende hekel aan, aan zo’n behandeling. Maar Fiona heeft de behandeling uitermate kundig en “aangenaam” uitgevoerd. Dank hiervoor. Mvrgr M vinkestein

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.