Zeer vriendelijk en geruststellend

Geholpen volgens afspraak

Ik word altijd volgens afspraak goed geholpen en behandeld

Prettig geholpen.

Aandachtig het gebit nagekeken op onvolkomenheden.

Goed en vriendelijk geholpen

Altijd persoonlijke aandacht. Snel en goed werk

Een aangename praktijk

Tandarts Bol in een heel prettige tandarts in omgang. De mondhygiëniste Meintje is gezellig, geeft veel aandacht en uitleg nadat je aan haar vragen steld. --> Groot minpunt over de ingang. De entree is niet geschikt als je van een rolstoel afhankelijk bent. De deurpost is zo smal dat ik, met mijn type rolstoel, al snel de knokkels van mijn hand aan de deurpost open schaaf. Wat helaas al een paar keer is gebeurd. Zelfstandig met de rolstoel binnen komen is bijna onmogelijk. Misschien buiten bij de deur een belknop aanbrengen of liever een bredere deur die automatisch open en dicht gaat?

Heel goed

Ik woon nu ergens anders maar ik kom nog steeds terug dus dat zegt veel!

Zeer goede uitleg gehad en met veel aandacht verzorgt

Zeer prettig

Prettig geholpen

Duidelijke uitleg en aardig personeel

Behandeling door mondhygiëniste is prima

Behandeling door Fiona wordt al jaren als goed en zeer accuraat ervaren en wij hopen nog heel lang gebruik te mogen maken van haar deskundigheid !

Gebit wordt goed geobserveerd maar ook hoe jij t zelf ervaart.

Gezien ik niet graag een bezoek afleg met mijn altijd wat tanden neemt mijn tandarts wel de tijd en geeft goede uitleg. Ook ruimte voor overleg/mogelijkheden

Professioneel vriendelijke behandeling

Geïnteresseerd in de klant. Vriendelijk en deskundig.

Alles gied geregeld.

Vanaf afspraak maken tot en met behandeling alles goed geregeld.

Prima.

Prima tandarts Mulders, fijn persoon, erg precies,

Gewoon goed

Werd vriendelijk benaderd en er werd rekening mee gehouden dat ik rolstoelafhankelijk ben dus er werd gekeken om dan de afspraak zo makkelijk in te plannen

Vriendelijk, efficient, mooi op tijd

Ik ga altijd met stress naar de tandarts, maar opnieuw was dit voor dit bezoek niet nodig. Vriendelijk, efficient, zonder lang te hoeven wachten. Prima.

Snel en professioneel geholpen

.......

Adequaat en luisterend

Ondanks de langdurige behandeling zeer tevreden en ook over de nazorg

Goed.

Prima behandeling door mondhygiëniste en tandarts. En ook nog eens op de afgesproken tijd!

Zoals altijd zeer goed niet te lang hoeven wachten

Met het advies wat ik kreeg daar was ik het volledig mee eens

Professioneel, vriendelijk ontvangen en behandeld.

Fijne tandarts hij stelt je opgemak.

Rustige vriendelijke mensen allemaal, en geen grote uitlooptijd van de afspraak!!

Alleen als je de wachtkamer binnen komt dat je moet melden bij een computer scherm en dat grote plastic scherm bij de balie vind ik onpersoonlijk.

zeer goed

ik vind het leuk dat ik adviezen krijg over het poetsen en schoonhouden van het gebit en rage tussen de tanden

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.