Zeer deskundig, zeer vriendelijk en zeer op tijd!

Zie bovenstaand. Zowel de mondhygiënist Maksim als de tandarts (heel erg dat ik haar naam niet (meer) weet, sorry daarvoor), zeer deskundige en lieve mensen. Dat geldt ook voor de assistenten hoor ;-)

Prima geholpen

Er was een stukje van een kies afgegaan. Ik heb gebeld en kon vrijwel direct terecht en het is gerepareerd. Afgesproken om bij de volgende controle te bekijken of het nog goed zit, want de kies is zwak.

uitstekend

zeer vriendelijk en vakkundig

Goed vriendelijke personeel en juiste behandeling

Ronduit fantastisch

Hier is een mogelijke recensie voor Katarina de tandarts: --- Ik ben al geruime tijd patiënt bij tandarts Katerina, en ik ben steeds weer onder de indruk van haar vakkundigheid en toewijding. Katarina heeft niet alleen een scherp oog voor detail, maar ook de vaardigheid om tandheelkundige behandelingen zorgvuldig en vrijwel pijnloos uit te voeren. Wat ik vooral waardeer is haar flexibiliteit; ze doet altijd haar best om afspraken in te plannen die passen in mijn drukke agenda. Daarnaast is de sfeer in de praktijk altijd vriendelijk en professioneel, mede dankzij haar knappe en kundige assistente die haar perfect ondersteunt. Samen vormen ze een geweldig team dat je op je gemak stelt, hoe spannend je de tandarts ook vindt. Naast haar werk als tandarts blijkt Katerina ook een passie te hebben voor koken. Het is zeldzaam om een tandarts te vinden die je niet alleen helpt aan een stralende lach, maar ook inspirerende gesprekken kan voeren over culinaire hoogstandjes. Kortom, ik kan tandarts Katarina van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van vakmanschap, gastvrijheid en een glimlach!

Top zoals gewoonlijk!

De tandarts en de assistentes zijn erg vriendelijk en erg punctueel in hun werk.

nette en snelle behandeling met oog op detail

super

goed geholpen

Dit keer niet zo goed

Een stagaire heeft mij dit keer geholpen. Er waren dingen in mijn gevoel niet goed. 1 Een vulling bij mijn kies eruit gehaald. 2 na het polijsten van mijn tanden moest ik het zelf bij de kraan uitspoelen. Volgende keer geef mij geen stagaire aub Ik weet haar naam niet meer. Ze had een hoofddoek op

gewoon heel goed geholpen

Heb inmiddels een nieuw klikgebit via implantaten. Ben over een behoorlijke periode heel goed en bekwaam geholpen. Ben erg blij met het resultaat.

Heel goed

Snel en heel goed en vriendelijk behandelen

Altijd vrolijk en goed geholpen

Zeer prettige ervaring

Geruststellend

Goed geholpen

Als ik de behandel kamer binnen komt leg ik eerst uit dat ik bang bent voor de tandarts en word dan goed geholpen.

Uitstekend!

Maksim is een zeer vakkundig mondhygiënist! Altijd erg vriendelijk, motiveert waar nodig en zorgt ervoor dat je met een schoon gebit naar huis gaat. Met behulp van hem heb ik mijn angsten overwonnen. Bedankt weer! Always smile :)

Vriendelijk

Goed en vriendelijk en vakkundig geholpen.

Je wordt goed geholpen en krijgt duidelijke uitleg.

Je wordt altijd vrolijk en met een goede gesprek ontvangen waarna je erg goed geholpen wordt. En erg duidelijk uitleg krijgt wat de bedoeling is.

Alkes was goed

Keurig op tijd. Duidelijke communicatie en zeer schoon

Klantvriendelijk en professioneel

Ik ga er altijd tevreden weg. Iedereen is klantvriendelijk en professioneel. Wat wil je nog meer?

Goede behandelingen

Word altijd vriendelijk geholpen door ervaren mensen

Prettige ontvangst Vriendelijk en deskundig Goede uitleg Vlotte behandeling Afspraak voor volgende controle

Gebit wordt elk half jaar minutieus onderzocht en bevindingen worden gedeeld.

zeer goed

goed geholpen door prettige medewerkster

Professionele zorg gehad

Herstel van mijn tand werd zeer professioneel gedaan door mijn tandarts

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!