Prima vakkundige, vriendelijke behandeling

Gewoon heel erg goed

Heel behulpzaam.

Heel pleasant

Goed en vriendelijk

Samantha is altijd vriendelijk en vakkundig. Denkt mee en je voelt je op je gemak bij haar.

Alles top

Goed en vlot geholpen nadat vulling uit kies was

Goed en vlot geholpen nadat vulling uit kies was

Deze keer ben ik erg goed geholpen, mn gebit werd schoon gemaakt en de arts had zoveel geduld.

Je word er altijd goed geholpen.

Ze zijn daar heel rustig voir je. Hebben de tijd voor je. Vragen ook altijd naar je gezondheid.

Vriendelijk en deskundig

Ik had deze keer geen gaatjes, dus PRIMA

Prettige en vriendelijke ontvangst!

Heel goed..

Heel goed

Zoals altijd, ik ga met plezier naar de praktijk en wordt fijn geholpen.

Prima!

Medewerkers zijn erg vriendelijk en rustig

Vrienden, fijne behandelingen

Er wordt echt naar je geluisterd

Soms ging de uitleg te snel voor mij, maar ze hadden het geduld om het opnieuw uit te leggen. Vertellen ook voor dat ze iets doen wat het kostenplaatje is.

fantastisch

Het personeel is allemaal heel vriendelijk en stelt je daardoor al gerust. De behandeling(en) worden goed uitgelegd en uitgevoerd. Ik hen dus geen klagen alleen maar lof.

Ik ben content

Ik ben tevreden, geen op en aanmerkingen

Mijn ervaring is goed en voldoende

Er wordt naar je geluisterd en problemen worden opgelost

Goede ervaring

Ze komen hun afspraken na.

Zij is altijd vriendelijk

Snel en vriendelijk

Vriendelijk en goede zorg .

Klasse.

erg pretiig geholpen, door dat we niet zo mobiel meer zijn ,alles in een keer afgewerkt. als team werken ze goed samen.

Mijn ervaring is fijn

Word goed en vriendelijk geholpen

er word naar je geluisterd

rust en geen pijn

Goed geholpen

Ik vind wel dat de tandarts moeilijk is te verstaan

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!