top tandarts

is een prima tandarts

Helemaal nieuw bij dit mondzorgcentrum kwam ik binnen voor mijn eerste behandeling, wat gelijk een reparatie aan mijn kies zou inhouden. Nadat ik aangaf dat ik wel wat angst heb voor de tandarts en dat het geluid voor mij ongemakken meebracht, gingen ze daar goed mee om en gaven ze me tips om hiermee om te gaan (oordopjes en muziek). De behandeling was goed, snel en zonder enige ongemakken.

Altijd tevreden

Bij elk bezoek heb ik het gevoel dat ik goed geholpen word. Personeel is vriendelijk en luistert goed naar eventuele klachten. Ook het maken van afspraken en de reminders werken goed. Ik zou deze praktijk zeker aanraden.

Prima, heel fijn dat jezelf duidelijk kan aangeven welke behandeling het beste bij je past.

Goede communicatie, vriendelijke mensen in de behandelruimtes

Zowel de tandtechnieker als ook de mondhygiënist als van ouds keurig op tijd. Uiteraard met keurige behandeling

Aardig, netjes en vakkundig

Goede behandeling bij de mondhygiëniste

Was rap en kreeg advies van de tandarts

Altijd hele goede service van mondzorg burgraadt. zelf moet ik wel beter hun advies gaan volgen want mijn tandvlees wil nog wel is ontsteken. Vaak duurt een afspraak ook maar kort en is er weinig gedoe voor het inplannen van nieuwe afspraken. Ik heb geen slechte ervaringen om te delen in mijn opmerking.

Is altijd uitstekend bij Katarina

Op tijd, goeie informatie en duidelijk wat er gaat gebeuren

Goed geholpen

Goed ontvangst door de balie medewerkers, de tandarts denkt met je mee en gaat kundig ter werk. Ik was angstig dat mijn kiezen getrokken moesten worden, maar geen gaatjes en hoefden niet getrokken te worden. De assistentes ook vriendelijk en werken professioneel.

Geen op of aanmerkingen, alles prima

Goed geholpen.

Ik ben zeer tevreden met Katerina kitsou.

Perfect geholpen door J. W.

Wederom vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Wel even een kritische noot: ik lig net in de stoel voor een controle. Zonder overleg worden er 2 foto's gemaakt. Daarna de controle en aansluitend ook nog een gebitsreiniging. Het is allemaal vrij kostbaar en ik zou graag van tevoren willen weten wat ze gaan doen en wat de kosten daarvoor zijn. Nu moet ik wachten op een rekening, waarvan ik niet weet hoe hoog deze zal zijn.

Mijn vulling was uit de kies , en ik kon gelijk dezelfde dag nog terecht

Meedenkende klantenservice

Goede tandartsen maar wel vaak wissel van de tandartsen

Ja goed, professioneel

Ze zijn professioneel, ik word goed geholpen altijd.

Deskundig

De controle en nazorg zijn goed

Heel fijn

Ik ben op mijn gemak Wordt goed begeleid en duidelijk wat er gedaan wordt. Goed geluisterd en eerlijk advies. Ik ben tevreden.

Rekeningen

Rekening voor iets wat niet gedaan is

Goed geholpen en altijd aardig.

Bij MZC Burgraadt is het altijd duidelijk wat er gebeuren moet. Tandartsen die er rondlopen zijn veelal jonge kundige artsen. Ze helpen vriendelijk en weten goed hoe ze een probleem moeten aanpakken. Altijd fijn om er langs te gaan.

Vriendelijke ontvangst die begint bijde receptie. Tandarts en assistent vriendelijk rustig weten je gerust te stellen.. Humor. Duidelijk in de stappen wat er gaat gebeuren, controle halfjaarlijks en zoals al bekend was oude vulling vervangen voor composiet vulling op eigen verzoek.

Prima geholpen

Er was een stukje van een tand afgebroken en is weer keurig gerepareerd.

Profesional

Profesional

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Snel geholpen

Ivm mijn klachten in het boven gebit ben ik snel en vriendelijk geholpen.

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!