Klantvriendelijk en deskundig

Prettig, vriendelijk, goede uitleg.

Zoals altijd uitstekend geholpen!

Zeer vakkundige tandarts en vriendelijke medewerksters.

vriendelijk geholpen

vriendelijk geholpen

Netjes op tijd. Vriendelijke behandeling.

Goede ervaring.

Geweldig! Super lieve tandarts voor de kindjes

Fijne Tandarts die de kindjes lief helpt en uitlegd wat hij gaat doen zodat ze niet bang hoeven te zijn. Geweldig!

Tandarts en ander personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

Correcte ontvangst, tandarts zeer belangstellend en meedenkend. Ook de assistente.

Goed geholpen

Alles goed.

Goede vriendelijke deskundige zorg

Allea precies volgens afspraak.

Snel geholpen.

Stukje van mijn voortand was afgebroken en ik mocht de volgende dag al komen. Snel en vakkundig geholpen door tandarts de Wit.

Gastvrij, geïnteresseerd, kundig, vriendelijk!

Zie hier boven.

vriendelijk ontvangst en vlotte behandeling

vriendelijk ontvangst en vlotte behandeling

X

De tandarts is super beleefd en vriendelijk! Deze tandarts zou ik zeker aanbevelen bij mensen die bang zijn voor de tandarts.

Kiespijn onderzocht en meteen opgelost.

Ik kom al een aantal jaren bij tandarts de Wit. Hierdoor kent hij zijn patiënten en weet hij wat er nodig is. Ik had pijn en wat bloed tussen 2 kiezen en dit straalde door naar mijn tandvlees en kaak. Na onderzoek, bleek dat er een gaatje was. Ik kan zelf niet goed tegen pijn en hij heeft toen gevraagd of hij een verdoving kon zetten. Daar ben ik zelf wel blij mee. Daarna is de kies netjes schoongemaakt en opgevuld. Inmiddels is het een week verder en de kaak en het gebit is weer rustig. Bedankt.

Er zat een hol in mijn kies en heeft de tandarts gevuld oo een fijne manier zonder pijn

we worden goed en vriendelijk geholpen

we gaan met een goed gevoel naar de tandarts en gaan er met een goed gevoel weg

Er werd goed uitgelegd wat er gedaan werd . Maar wat was het warm voor de tandarts.

erg prettige praktijk

Iedereen , assistentes, mond hygiënist en tandarts, zijn zeer vriendelijk en deskundig

Prima, vriendelijk.

Kundig, vriendelijk, aardig, netjes, professioneel.

goed direct behadeld

na klachten kon ik meteen terecht,en werd ik goed behandeld

TOP

Goede uitleg , neemt de tijd en vriendelijk ook de assistent

Altijd professioneel geholpen

Vriendelijk en professionele tandheelkundige hulp in een gemoedelijke sfeer

Heel goed.

Super snel en heel vriendelijk geholpen. Fijne praktijk met vriendelijke medewerkers.

Snel en netjes op tijd

Snel en netjes op tijd

Prima geholpen,tandarts die goed met angstige mensen om kan gaan.

Ik word altijd prima geholpen omdanks mijn angst voor de tandarts.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!