Heel goed

Altijd vriendelijk

heel fijn

super behandeld zeer goed

Goede zorg voor het hele gezin

Prima tandarts met een goede samenwerking met de preventieassistent en mondhygiënist! Niks op aan te merken

Uitdtekenf

Zeer aardig personeel. Fijne tandarts.

Goede uitleg en ik kreeg nog een compliment voor de goede gebits verzorging, leuk, aardig.

Na eerdere heel vervelende ervaring met een andere tandarts en daardoor heel bang geworden. Bij deze tandarts die goed luistert en alles stap voor stap met je bespreekt en doorneemt heeft hij me er rustig door heen geloosd Topper

Rustig en deskundig

Rustig deskundige

Vlot en goed

Vlot een afspraak gemaakt (volgende dag). Binnen 15 weer buiten. Helemaal goed.

Mijn ervaringen zijn prima.

Zie hier boven

Goed en vlug geholpen

Ik dacht dat gaat lang duren maar door de het gebruik van de technische materialen was ik binnen een kwartier weer op weg naar huis

Half, half

Goede kwaliteit van werk. Als maar de tandarts dat ik had niet snel geïrriteerd zou worden van misscommunicatie en vragen zou alles goed gaan zoals het hoort te gaan tussen een zorgverlener en de klant, met respect.

Hele fijne ervaring

Hele rustige en duidelijke uitleg over de behandeling. Tijdens de behandeling werd ik ook op de hoogte gehouden met welke behandeling de tandarts op dat moment bezig was en hoelang het nog duurde. Dit was voor mij heel prettig omdat ik in mijn schooltijd een vervelende ervaring heb gehad met de schooltandarts. En daar toch wel een angst voor de tandarts aan over heb gehouden.

Goed zo.

Prima, vriendelijke mensen die interesse hebben in de mensen

Netjes en duidelijk

Geeft duidelijk uitleg en zegt wat hij gaan doen. Chapou.

Snel geholpen

Er was een groot stuk van mijn kies afgebroken en dat werd snel en goed hersteld.

Wordt goed geluisterd naar de klacht. En aan de hand daarvan een behandelplan opgesteld.

Naar aanleiding vsn mijn klacht (kiespijn) foto gemaakt en behandeling afgesproken.

Met weinig woorden een prima resultaat

Vertrouwd en gerustgesteld mede door assistente

Zoals altijd , vriendelijk en goed geholpen

Zoals altijd , vriendelijk en goed geholpen.

Netjes geholpen

Vriendelijk en netjes geholpen, professioneel!

Top, allen zeer vriendelijk en behulpzaam. Top behandeling.

Na een paar urgente behandelingen kan ik alleen maar stellen, dat de mensen van het mondzorgcentrum zeer behulpzaam, transparant en zo vertrouwelijk zijn. Echt TOP.

een goede ervaring

comfortabel, rustig en een ontspannende sfeer

Prima, ervaren tandarts, hou ik van

No nonsense, legt goed uit als er iets moet gebeuren

Vriendelijk en zeer kundig personeel

Deze keer bij mondhygiëniste geweest. Zeer professioneel en fijne behandeling gehad. Top personeel.

Goede uitleg wat de behandeling inhoudt

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!