Heel slecht

Omdat ik ben niet goed geholpen En communicatie is was heel slecht met de tandarts

Betrokkenreceptioniste

Deskundig Onduidelijk over continuïteit "eigen" tandarts

Erg goede praktijk

Ik ga altijd eerst naar de preventie-assistente voor een perfect schoon gebit en daarna gelijk naar de tandarts die dan alleen even de controle uitvoert, super!

Goede en vlotte behandeling

Goede uitleg

Heel deskundig en goed gedaan!

Ik ben geholpen door Louise, ze staat er in de keuze lijst helaas niet bij… Gaat heel netjes en professioneel te werk!

Uitstekend geholpen

Snel kundig geholpen

Tandarts denkt mee

prima geholpen

zoals altijd prima geholpen!

Prettig

Vriendelijk in de omgang, open. Duidelijke uitleg/instructie. Oplettend op reactie.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Professioneel, vakkundig, snel

Goed en snel geholpen, duidelijke communicatie, vakkundige behandeling.

Duidelijk en vriendelijk

Prima bezoek op de afgesproken tijd geholpen. Duidelijk over wat er ging gebeuren.

Top tandarts,

Erg fijne tandarts,

Super geholpen

We zijn weer super geholpen.

Vakkundig en klantvriendelijk

Wordt meegedacht van uit klantspespectief.

Goede behandeling

Rustige benadering,

heel tevreden

afspraak op tijd tandarts rustig netjes en duidelijke uitleg top!

Zoals altijd prima, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Goede ontvangst bij de balie. Zoals altijd vriendelijk en vakkundig behandeld door de tandarts.

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel, goede tansarts

Bij nood gelijk geholpen.

Mijn kroon brak af in de ochtend, gebeld en ik kon gelijk om 11 uur komen, waarbij de mededeling van "u komt dan bij een andere tandarts dan u gewend bent. Dus ervaren dat er deskundige tandartsen op "voorraad" zijn. Geweldig geholpen door de tandarts, goede informatie gekregen en dank zij zijn deskundigheid is het gelukt om de kroon weer vast te lijmen. Wel de mededeling dat wanneer de tand weer los komt, er andere mogelijkheden gaan komen en dat we daar in overleg met elkaar actie op kunnen nemen. Kortom mijn zoveelste goede ervaring met Mondzorgcentrum Goes. Met dank aan de tandarts en de assistenten die dit mogelijk maken.

Betrokken en deskundig geholpen.

Bis

Moest er wel 2 maal voor langskomen, maar de 2de keer was de re-base van mijn noodgebit beter.

Vriendelijk en kundig

Ik ben weer vakkundig geholpen

Prima geholpen

Tand was gedeelte afgebroken. Werd hiervoor gebeld of deze met spoed gerepareerd moest worden of dat het later kon. Ik had er geen pijn aan, dus kon later. De klus was snel geklaard.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!