Vriendelijke tandarts

Hij neemt echt de tijd en legt elke stap uit wat hij gaat doen.

Zeer tevreden over de behandeling.

In de 24 jaar dat ik cliënt ben werd ik steeds prettig geholpen.

Helemaal prima

vriendelijk, rustig, deskundig

Helemaal tevreden

Snel vakkundig en goed geholpen

Een zeer vakkundige behandeling!!!

Tandarts was heel rustig en legde goed uit en gaf vertrouwen. Vakwerk!!

Is goed.

Mijn ervaring is uitstekend

Geweldige service

vlot en deskundig geholpen

mijn losgeraakte kroon werd door de tandarts direct gereed gemaakt en herplaatst

Goed geholopn

Vakkundig geholpen

Heel positief

Vakkundig,vriendelijk geholpen.

Vlot en goed geholpen

doeltreffend

doordat ik al twee maanden tand/kiespijn had waarvan ik de pijn soms een week praktisch niet voelde maar dan 4-5 dagen actereen sterk terug kwam bleken het toch twee ontstekingen naast elkaar te zijn, door de hoektand en de daarnaast liggende kies te trekken was ik van die pijn verlost.

punctueel , correct en professioneel

MondzorgcentrumGoes is een goed georganiseerd mondzorgcentrum met tandartsen en mondhygiënisten.

Prettig

op tijd en goed

Prima geholpen

Duidelijke uitleg van de preventie assistente

Alleen wordt er veel verzet waardoor het ruim langer dan een half jaar wordt. Mondhygiënisten doen het prima

Keurig op tijd een vriendelijke controle.

Goed gezondheidscentrum.

Een prettige controle.

Rustig en vriendelijk als altijd. Luisterend naar mijn verhaal. Neemt de tijd. Allemaal belangrijk, vooral voor mij. Ik heb NAH na herseninfarcten.

Professioneel en goed geholpen

Een halfjaarlijkse controle van mijn gebit met aandacht en zorg uitgevoerd. Bovendien ook tijd voor kort sociaal contact.

Heel te vreden over de gehele praktijk

Zowel afspraak, aanmelding als behandeling in de praktijk zijn prima

supertevreden

altijd vriendelijk en behulpzaam

Uitstekend behandeld!!

Kies was afgebroken maar is zeer vakkundig en rustig hersteld. Wat een fijne mensen en vakkundig die daar werken! Ik kom niet voor niets vanuit Brabant naar deze praktijk.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!