vriendelijk zeer service gericht en snel geholpen

Top team

Is prima

Is prima

goed geholpen

serieus genomen in pijnklachten

Onprettig vanwege ophalen prothese en wachttijden

Vanuit Vlissingen eerst in de ochtend naar Goes om de prothese af te geven...Alles prima en het wordt gemaakt en leek een makkie zoals de arts concludeerde... Dan terug naar Vlissingen om in de namiddag de prothese op te halen ..Bij eerdere schade eraan een jaar geleden mocht ik het zelfs al meerdere uren eerder ophalen.... Ik kwam door drukte dus te laat en dan moest ik maar weer wachten en geen toen minuten maar tot ze weer klaar waser de persoon waar ze mee bezig was... Ik vroeg toen aan de balie medewerker of ik even haar kon spreken omdat het alleen maar ophalen en weg wezen was ...Nou, ik was te laat gekomen dus moest maar weer lekker wachten ....Dit vond ik teveel en was al gefrustreerd omdat de afspraak voor de reparatie ook al twee weken duurde en vindt dat echt super lang...Ook vanwege mijn trauma om met meerdere tanden weg je te bewegen tussen de mensen .. Dat snapte gek genoeg niemand .. Nadat ik tegen de wil vd baliemedewerker op de deur klopte in even te storen en mijn prothese te vragen ...Had ik het opeens gedaan hoor ...Heb het niet eens over de talloze behandelingen waar er tussen door ook even weg gegaan moest worden ... Dan kwam de arts en vroeg me rustig te doen en zei dat ik gefrustreerd was dat dit zo moet gaan ...ik vroeg haar de prothese en waarom het niet meteen kon ...Dan reikte ze het aan in een zakje en klaar .... Echt jammer en heb een mail gestuurd met excuses maar ook waarom ze zo formeel en mij verweten dat ik te laat was en mij daarom expres gingen laten wachten ...nog geen reactie

Vond het jammer dat er maar 1 vulling werd gedaan.

1 vulling was eruit gevallen en 1 vulling zat los. Heb een afspraak gemaakt en kon 2 dagen later komen. De tandarts had het druk. Er stond 10 minuten voor mijn afspraak. De vulling die los zat kwam er uit toen de tandarts eraan kwam. Dit gat heeft hij gevuld en de kies die de vulling kwijt was kon wel wachten tot 2 oktober, dan heb ik nl. een controle.

hele fijne tandarts

Hele lieve tandarts die goed met mijn angst omgaat. alles in overleg doet en alles goed uitlegt stap voor stap.

Telkens weer tevreden.

professioneel

Goede behandeling, positieve ervaring; vlotte manier van behandeling, goed aangepakt.

Prettige en vriendelijke behandeling

Vriendelijke en vakkundige behandeling met prima toelichting

Schoon, vriendelijk en bekwaam

Goede ontvangst, keurig op tijd vriendelijk en kundig.

Fijn geholpen te zijn

Wat langer moeten wachten voor hulp bij klachten na gebroken kies en verlies vulling. Afspraken mails komen niet aan op twee verschillende mailadressen. Evaluatie mail nu wel

prima geholpen

Fein gehoipen

Fijn geholpen

Positief

Tandarts was aardig, geen probleem

zakelijk, correct

direct uitstekend geholpen

zie boven

Goede mo dzorg met duidelijke uitleg

Fijne praktijk.

Prettig contact met tandarts en assistente. Legt alles rustig en duidelijk uit.

Netjes en snel geholpen

We waren netjes op tijd aan de beurt en werden gecontroleerd. De tandarts legt uit wat hij doet en de assistenten zijn vriendelijk.

Goede proffesionele behandeling

Goede behandeling gehad Stukje glazuur op tand zetten Was heel vlug klaar ook Prima!

Een prima tandarts

De behandeling wordt rustig en zorgvuldig uitgevoerd. De assistente is heel goed in het voorkomen van kleine ongemakken.

De kies is getrokken en was alsof hij wou blijven zitten maar hij was er toch nog op tijd uit goed g

Mijn ervaring was goed zolang de verdoving werkzaam was, om 23:00 uur was de bloeding gestopt maar de pijn die daarna kwam duurt nu al 3 dagen maar is te onderdrukken met paracetemol en vermindert al, hopelijk gaat beter maar ik ben nog steeds wat stijf in mijn nek. Groet Tonie v.d. Kreeke. 8mm

Worden altijd goed geholpen.

Vriendelijke binnenkomst, waren een dag te vroeg voor controle maar het werd gelijk opgelost en konden toch geholpen worden.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Vrijdagavond breekt er een stukje van een kies af. Maandagochtend gebeld. Dinsdag geholpen Zoals gewoonlijk vriendelijk en vakkundig. Alles werkt weer prima.

Van Dusseldorpstraat 1

4461 LT Goes

Over Mondzorgcentrum Goes

Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!