Altijd goede ervaring met Peter!

Heel vriendelijk kundig en eerlijk

Zoals hierboven

Netjes en vriendelijk en met aandacht

Netjes, vriendelijk, zorgvuldig

Prima behandeling

Deskundige behandeling met daarbij ook nuttige tips.

Uitstekende mondzorg

De beste tandarts, goede adviezen en altijd tevreden

Ontevreden

Ik had het idee dat alles snel moest gebeuren. Geen tijd voor een reiniging want de volgende patient zat al te wachten.

Word altijd keurig en correct geholpen

Ben al heel wat jaren cliënt en ben tevreden.

Deskundig

Voor controle geweest. Was zeer deskundig en plezierig!

prettig

Serieus, vakkundig en vriendelijk

Het feit dat de mondhygieniste ter plekke kan overleggen met de tandarts, maakt dat je je veilig voelt en dat je gebit serieus genomen wordt. Met de uiterste zorg wordt er gekeken naar mogelijkheden om je kiezen te behouden.

Fijne tandarts

Snelle een afspraak, niet lang wachten en prima geholpen

Vriendelijk en duidelijk

Goede uitleg.

helemaal goed

Peter is een goede tandarts, altijd erg blij mee.

Tandarts hielp perfect.

Over de tandarts ben ik meer dan tevreden. Alleen het personeel achter de balie mag iets professioneler. Er werd uitgebreid een reactie besproken van een klant aan de telefoon nadat er opgehangen wordt. Ik kon alles letterlijk verstaan in de wachtkamer. Dit vind ik niet netjes.

Korte wachttijden

Tijd tussen afspraak maken en behandeling altijd kort!

Snel geholpen

Woensdag voor controle geweest en donderdag mijn behandeling gehad. De tandarts heeft goed werk geleverd. Top

X

X

Uitstekend werk

Prettig

Prettige ontspannen sfeer door de houding van de tandarts

De sfeer bij mijn laatste bezoeken op de dinsdagen verlopen ontspannen. Daar het naar de tandarts gaan op mijn 62e nog steeds niet mijn favoriete uitje is, is dat voor mij belangrijk. Naam van de tandarts is mij ontschoten

Met spoed meteen goed geholpen.

Pijn in mijn mond gebeld kon snel erna komen en ben goed geholpen.

Wordt rustig en fijn behandeld

Prima, geen klachten over de behandeling en de ontvangst

Dikke prima !!

Professionele zorg maar toch persoonlijk !

Kundig en vriendelijk

Zeer tevreden over onze tandarts Marijke vriendelijk en kundig zijn er blij mee.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!