Vriendelijke en goede mondverzorging.

Prettig in de omgang

Leuk is het nooit maar het scheelt als je vriendelijk wordt benaderd en je op je gemak word gesteld Goede advisering

Goed behandeld

Geen tijd voor een wortelkanaal behandeling

Wegens vakantie moet ik nog 10 dagen wachten voordat ik geholpen kan worden , .pijn pijn pijn , paracetamol slikken helpt niet. Gevraagd om een antibiotica kuur De pijn in de kaak is niet minder. Nog tot woensdag pijn lijden. Ik Hoop dat het gauw woensdag wordt . Er is altijd een tandarts beschikbaar bij een mondzorgcentrum dus niet.

Prettige professionele praktijk

Professionele vakkundige en aardige tandarts, wordt op tijd geholpen

Zo fijn geholpen door tandarts Doogan

Fijn

Fijne ervaring!

Prettige behandeling gehad bij de mondhygiëniste Chanel!

Behandeling ging goed en ales duidelijk uitgelegd

Prima, vakwerk

Marijke is een kundige en aardige vakvrouw, legt uit wat ze doet en neemt patiënten serieus. Al jaren mijn tandarts, en dat is niet voor niets.

perfecte service

Zeer snel gereageerd op klachten hierdoor eeok snel een afspraak kunnen maken

Vriendelijk

Heel vriendelijk en ervaring

Goed geholpen

Contactformulier ingevuld en er werd meteen contact met mij gemaakt. Was al ruim een jaar niet geweest, vanwege ziekte van tandarts Blommendaal. Maar was meteen weer welkom. Halfjaarlijkse controle weer hervat.

Prima geholpen

Prima geholpen

Ik word altijd zeer prettig geholpen door Peter Blommendaal.

Ik word altijd zeer prettig geholpen door Peter Blommendaal.

Toppers

Super Fijne tandarts Altijd geweldig geholpen Zo dankbaar Altijd voor de juiste behandeling ,de tijd en geduld samen met lieve assistent Dank jullie .... .

Hele fijne meid

Me mondhygiënist stelt je erg op je gemak en gaat netjes te werk. Ze verteld wat ze doet en is erg vriendelijk. Ook fijn dat het op een zaterdag rustig is. Geen prikkels van een drukke wachtkamer met tetterende dames van de balie die aan het telefoneren zijn.

Bezoek als prettig ervaren

Prettige sfeer. Deskundig

Zeer tevreden over alles eigenlijk

Keurig op tijd geholpen, zeer nette behandelruimte, zeer beleefd en kundig personeel

zeer snel geholpen nadat stukje vulling uit mijn kies was gegaan

net voor mijn vakantie gelukkig nog geholpen

Heel vriendelijk en behulpzaam en goed

Ik vond de bezoeken altijd fijn . Je word goed en vriendelijk geholpen.

Klantvriendelijk. Prima uitleg waar er gaat gebeuren.

Al jaren heb ik goede ervaringen bij deze praktijk.

Prima geholpen.

Fijn dat mijn eigen tandarts weer hersteld is.

Snel en goed

Was een snelle afspraak bij de mondhygiëniste.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!