Deskundige tandarts

Tandarts stelt je op je gemak. Open over hoe de behandeling gaat.

Al vele jaren mijn vertrouwde adres voor top-vakwerk.

Altijd correct, deskundig en geruststellend bij de behandelingen.

Goed!

Goed!

Snel, vriendelijk en adequaat geholpen

Zie boven

Betrouwbaar

Prima ervaring, ook al één van de eerste klanten bij voorganger Lancelot. Nadeel is wel: bijna elke keer enquête na bezoek. Marketing en marktonderzoek houden ook eens op.

Heel zakenkundig, en altijd een gezellig praatje Al lang bij jullie. Maar deze de gezelligste hoor. Ook haar assistentes prima

Een wortelkanaalbehandeling was nog nooit zo fijn

Ik ben heel deskundig geholpen met de reparatie van mijn bovenkies met lange wortels door tandarts Marijke Rozing. Met zeer vaste hand en volgens de laatste stand van de technische mogelijkheden heeft ze mijn kies en de wortel hiervan perfect gerepareerd en ook nog op een zeer korte termijn 5 sterren is nog een te lage beoordeling Ik geef een 10+ voor deze behandeling !!! Nogmaals bedankt Peter

Vriendelijk, netjes en professioneel.

Vriendelijk, netjes en professioneel.

1x per jaar controle. Dit wordt kritisch gedaan.

Wordt goed gevraagd en uitgelegd

Duidelijk, klantvriendelijk en professioneel.

Vlot en vriendelijk

Kiespijn. Heel vervelend. Kon op korte termijn afspraak maken. Na enig tegenstribbelen van de kies moest deze zich toch gewonnen geven. Sneu voor de kies, fijn voor deze patiënt.

Ik ben kundig en vriendelijk geholpen aan mijn gebitsprobleem.

Goed gevoel over het tandarts bezoek

Zie hierboven

Goed en vakkundig geholpen.

Snel en prettig

Ik vind het heel prettig dat alles snel, vakkundig, op tijd en in goede sfeer gebeurd.

Netjes er wordt niets opgedrongen alleen geadviseerd

Prima ervaring.

Prima ontvangen en gerust gesteld na wat vervelende zaken die op persoonlijk vlak hebben gespeeld. Werd rustig gekeken en daarna in alle rust uitgelegd hoe de wereld eruit zag. Al met al een goede ervaring.

Deskundig.

Kon gelukkig snel terecht, behandeling accuraat!

Goede ervaring bij Mondzorgcentrum Heerhugowaard

Bij controle was er een stukje van een vulling af, dit werd meteen gemaakt.

positief

Ben goed en vriendelijk en adequaad geholpen !

Prima.

Ik was afspraak vergeten. Ik werd netjes gebeld en er tussen gezet. En alsnog behandeld. Klasse!

Zeer gedegen mondverzorging door de mondhygiënist.

Heel goed

Goede begeleiding

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!