Mijn zwager is geweest, met zijn moeder

Ik heb geen klachten gehoord

Prima tandarts

Op tijd en adequaat geholpen, ik ben blij met Tineke.

Andere tandarts dan gevraagd

Ik had afgesproken bij tandarts Blommendaal, kreeg echter een andere tandarts! Daar was ik niet blij mee, heel vervelend! Geen idee hoe deze meneer heet.

Tandarts en assistente ontvangen je met een vrolijke glimlach, je voelt je daardoor op je gemak. Maar vooral zijn ze beide deskundig en geven uitleg. Je bent in veilige handen.

Rustgevend

Ik kwam voor controle en voelde me op mijn gemak doordat de tandarts de tijd nam en een goede uitleg gaf van wat ze deed.

mijn tanden fijn weer ontsteend

het was fijn dat mijn tanden weer schoon zijn. zonder pijn

Snelle pijnloze behandeling

Vriendelijk en netjes op tijd geholpen

Halfjaarlijkse controle. Verliep rustig en prettig.

zeer goed geholpen

goede ervaring bij zowel de mondhygiëniste en tandarts

Vriendelijke

Vriendelijke

Tandheelkundig uitstekend, receptie onvoldoende

Ik ben zeer tevreden over mevrouw Tullemans, de rest maakt mij niet uit.Ik kom voor mijn gebit. Deze tandarts zou ik aan bevelen, over anderen in de praktijk heb ik geen oordeel.

Mondhygiëniste

Werkt gestructureerd, rustig en gro dig. Fijn mens!

Ik kwam helemaal uit Amsterdam voor een controle, maar had de bus en de trein gemist en een verkeerde tijd voor de afspraak in m'n hoofd. Ik was te laat - eigen schuld dus - maar gelukkig kon ik 20. minuten later toch nog geholpen worden. Dank daarvoor!

Enorm veel geduld en zorg

De tijd geven ondanks mijn ziekte in alle rust het werk te doen en mijn tanden fantastisch heb opgeknapt.

Behandeling snel en adequaat en vriendelijke mensen.

Ik was hier nog nooit eerder geweest en wilde al eens van tandarts veranderen. De inschrijving ging snel en de behandeling van een afgebroken vulling werd snel ingepland en behandeld!

Zeer ervaren opbouwen van een afgebroken stuk kies

Professioneel en klantvriendelijk

Kroon laten plaatsen door zeer kundige en vriendelijke tandarts. Uitstekende uitleg en dito resultaat

Prima behandeling

Zeer professioneel

Prima zorg, al jaren!

Kort en krachtige behandeling met duidelijke tekst en uitleg.

Rustige vriendelijke mensen die hun vak verstaan.

Zowel hygieniste als tandarts altijd gecombineerd achter elkaar diik in orde.

Prettige vriendelijke zorg

Geen bijzonderheden

goede uitleg van situatie en uitvoering

goede uitleg van situatie en uitvoering. Aangezien ik een angst heb voor de tandarts, is dit erg belangrijk voor mij. Er werd meerdere malen gevraagd of het goed ging met mij.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!