Heb hele slechte ervaringen gehad met Tandarts Blom
Kort zal ik het samenvatten;
In die tijd dat tandarts Blom er nog was heeft hij binnen een half uur een aantal tanden en kiezen in puntjes geslepen en een noodgebit vast gezet, dat noodgebit was zo krap dat het met heel veel moeite er weer uitging, mijn kiezen werd een noodkapje opgeplakt met vaste soort lijm, toen mijn boven brug klaar was moest de noodgevallen er uit en dat ging niet, die kies zat muur vast met die vaste soort lijm, hij is vijf kwartier bezig geweest om die noodkies-kapje los te boren, sinds die tijd heb ik ook al is het in een puntje geslepen gevoelig gebleven totaal mijn wortels. In die porseleinen brug zit totaal geen spatje goud zoals hij wel zei dat het erin zat en het daarom zo duur was.
Tandarts Blom is hardhandig tekeer gegaan in mijn mond, had zelfs blauwe plekjes op mijn wang van het uitboren van mijn tanden en kiezen en voor gemak een tand en kies er maar uitgetrokken.
Vele die daar toen werkte wisten wat ik toen doormaakte, en iemand belde mij thuis op om te vragen of ik geen andere tantsarts wilde en dat het dan zo werd gemaakt zoals ik dat wilde, dat heb ik niet gedaan omdat zijn vrouw van Blom kanker had en dat vond ik toen zielig om hem nog eens extra te belasten. Inmiddels heb ik al een aantal jaren tandarts Hollander en die is veel rustiger en serieuser en ziet ook wel dat het niet helemaal klopt.
Tandarts Hollander wil nu twee of drie kiezen van mijn bovenbrug afzagen en die wortel behandelen of weghalen en dan zeker weer nieuwe kiezen laten plaatsen en dat gaat mij te ver heb al zoveel aan mijn mond laten doen twee bruggen beneden en boven ook een brug en de prijzen waren niet gering en nu is mijn vraag wat willen jullie hier aan doen? Buiten mijn bovenbrug heeft Blom mijn verdere tanden maar wat aangeklungeld ene tand een schildje opgeplakt en de andere maar een beetje bijgelapt het ziet er niet uit en ben helemaal daarom niet tevreden. Hopelijk hebben jullie een goede oplossing, Groet van Mevr.Beentjes- Bakker.