Zoals altijd: ontspannen behandeling
Rustig en kundig.
Gewoon goed. De sfeer is prettig, personeel voelt betrokken en bedachtzaam.
prettige, duidelijke en efficiënte behandeling Aandachtspunt: uitstraling wachtruimte en behandelkamer verdienen wat meer warmte welke meer past bij de klantvriendelijkheid
Uitstekende behandeling
Communicatie was kort
Ik kreeg onverwacht een andere tandarts, ik wist dat ik iemand anders zou krijgen ivm met ziekte van mijn eigen tandarts, maar kreeg nu toch weer iemand anders. Deze tandarts heeft slechts 2 minuten gekeken naar mijn gebit, ik heb onder nog eigen tanden en boven een kunstgebit, die hoort ook bij de controle en ook de bovenkaak. Daar werd niet eens naar gekeken. En zo nog veel meer. Aangegeven bij de balie. Ik kreeg gelijk aangeboden of mijn eigen tandarts mij even terug zou bellen. Hij was weer herstellende en aan het opbouwen. Ivm de tijd werd ik terug gebeld of ik wilde dat er een fysieke afspraak op korte termijn kwam met mijn eigen arts. Heel graag.Ik ben heel erg tevreden dat het zo werd opgelost.
Vriendelijk personeel, vrijwel altijd op de afgesproken tijd geholpen.
Goede ervaring.
Ze neemt de tijd en luistert naar de evt klachten
Al vele jaren kom ik bij mondzorgcentrum Heerhugowaard en door wie ik ook geholpen word, het is altijd goed voor elkaar.
Ik was voor controle en ik ben goed en vriendelijk geholpen door de tandarts.
vriendelijke tandarts waarbij ik me op mijn gemak voel
Goed en op tijd geholpen
Prima snel en op tijd
Goede rustige Tandarts
Hele aardige tandarts
Er is alleen maar gekeken met een spiegeltje, en met gek haakje op m’n tandvlees gedrukt, dat was de behandeling, duurde nog geen 5 minuten.
Nu al ong 20 jaar klant bij deze praktijk, denk ik. Ga zonder problemen heen. Zowel mevrouw Rozing als Mevr Doogan en Mevr Cheung zijn écht goed. Geduldig, behulpzaam, betrokken, gezellig en zeer bekwaam. En de assistentes zijn ook erg vriendelijk en hebben verstand van zaken. Ook de balie assistentes zijn erg behulpzaam en aardig.
De behandeling verliep goed, 3 gaatjes zijn gevuld. Ondertussen al 4 dagen last van mijn tandvlees, maar dit gaat vanzelf over zei de assistente aan de telefoon. Ik had graag vooraf geïnformeerd willen worden over de rekening, want nu sta ik voor onverwachte kosten. Vandaar mijn - net aan voldoende - beoordeling.
Voor controle geweest bij de mondhygiëniste en daarna bij de tandarts geweest. Zeer tevreden bij de tandarts goed geholpen en snel behandeld.
Ik heb een prettige ervaring gehad en ze heeft goed advies gegeven
2 x per jaar ga ik naar de mondhygiënisten. Prettige dame die de behandeling doet. Rustig en geeft een vertrouwd gevoel. Helaas ben ik haar naam vergeten. 1 x per jaar de tandarts controle ook prettig, neemt de tijd beeftbuitlegbover watching gaat doen. Kortom ik ben een tevreden patiënt.
J Duijkerweg 6
1703 DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!