Gelukkig opgelost

Een heerlijk gevoel dat deze tandarts luisterde naar mijn klacht en alles in het werk heeft gezet om het op te lossen, alvast voor de volgende stap

Erg goed

Goede beoordeling van het gebit.

Professioneel en zorgvuldig

De halfjaarlijkse controle wordt altijd uitgebreid gedaan. Dat geeft mij het gevoel dat mijn gebit in goede handen is.

Een goede samenwerking

Er werd tijd genomen en goede communicatie

Ze krijgen van mij 7

Ik ben tevreden, ik heb verder weinig op aan te merken

Snel en meedenkend.

Ik kon snel terecht voor een afspraak. Daarnaast werd ik gebeld dat er zelfs een opening was eerder op de dag.

Deskundig en snel

Ik liep weken bij huisarts met uitslag in mond, de tandarts was er snel uit

Zelf aanmelden was prima en snel aan de beurt

prima geregeld en behandeld

prima geregeld en behandeld

Goede ervaring

Vakkundige tandarts.

Prima geholpen en leuke sfeer

Nieuwe tandarts i.v.m. ziekte eigen tandarts, goed geholpen en duidelijk advies en tips.

Professioneel en toch menselijk

Goede mogelijkheid tot maken van afspraak. Prima communicatie. En de behandeling goed en toch menselijk

Geen opmerkingen. Prima.

Afspraak en behandeling is keurig verlopen. Ook het afzeggen door ziekte mevrouw Tullemans.

Goede ervaring

Fijne ervaring, voorgesteld aan voor mij nieuwe tandarts, dr Sipa, fijne arts, bedankt

Alles verliep naar wens

Ik werd op tijd en vakkundig geholpen.

Het was goed

Ik heb altijd het gevoel dat je iets niet kunt weigeren. Bijvoorbeeld als je doorgestuurd wordt voor een mondhygiënist.

Een geweldige tandarts die de klant mee laat denken over de en eventuele vervolgbehandeling.

Ik was altijd bang voor de tandarts maar ik voel me heel rustig nu. Wetende dat het wel goed gaat.

Vriendelijk,kundig en op tijd

top ontvangen en door bekwaam arts behandeld

uitstekend

uitstekend behandeld

Geen opmerkingen prima ontvangst.

Geen opmerkingen prima ontvangst.

Beoordeel ik als goed.

Naam van de laatste tandarts is mij niet bekend. Vervanger voor Peter Bloemendaal.

Prima geholpem

Ik was bij de mondhygiënische ze is super. Ik wil niet met dat koude water behandeld worden maar op de ouderwetse manier dat doet ze.

Geweldig snel geholpen

Stukje van kies afgebroken en bij bezoek is het direct gemaakt.

Prima geholpen en duidelijke uitleg gekregen.

Zoals boven omschreven.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!