Prima geholpen

Ben meteen geholpen , voelde gelijk heel goed

gehorig

Ik vind de kamers niet prettig. Heel onrustig en druk en gehorig

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening, heb geen problemen met mijn gebit, mondhygiëniste maakt mijn tanden schoon van tandsteen en aansluitend controleert de tandarts mijn gebit op gaatjes, alles verloopt zonder problemen. Receptioniste plant nieuwe afspraak voor mij in…alles verloopt “smooth”

Heel goed

Deze mevrouw was heel vriendelijk had haar voor de eerste keer en zd werk ook nog niet zo lamg bij jullie.

Gewoon

Schoon, netjes en slechts een zeer korte controle

Geweldige tandarts

Bekwaam en vakkundig, ook gaat ze goed om met mijn angst.

Prima geholpen

Deskundig en vriendelijk behandeld.

Te vrede

deze tandarts doet zijn werk zeer goed. Ik heb er spijt van dat ik te lang bij mijn zeer slechte tandarts ben gebleven

Goed geholpen te vreden

te vreden.

Snelle afspraak. Plezierig en goed geholpen.

Stukje tand afgebroken en kon snel terecht.

Normaal

Nieuwe tandarts, te serieus, kan even meer lachen!!! Dr Mateo, zie zijn naam niet hieronder.

Ik blij dat ik.bij jullie zitten

Positief blij

Heel vriendelijk

ik kon snel een afspraak maken voor controle. Tweede afspraak binnen 10 dagen , dat vind ik prettig als er een probleem is met een vulling.

Duidelijk, vlot en vriendelijk

Kort bezoek, duidelijkheid met wat er gedaan wordt.

Slecht

Bij de mondhygiënist, zei stelde zich netjes voor maar die gast van een tandarts mag wel even een cursus ( hoe ga je met je patiënt om hebben) Geen idee hoe die heet en hij ragde even 2 min door me mond en ja flink stoken en tot ziens.

Fijne tandarts

Bekijkt ook diverse opties omtrent je gebit en denkt in oplossingen en is heel vakkundig.

ALLES NETJES GEREGELD en ERG VRIENDELIJK

Word altijd keurig geholpen en op je gemak gesteld en heel vriendelijk. prettig allemaal. Tandarts Ed den Hollander is een fijne tandarts en ben geholpen door mondhygiëniste kamer 6, op 1 febr , naam ontschoten maar SUPER.

Professioneel, goede zorg,goed advies

Snel en gemakkelijk.

Altijd goed en snel geholpen,

Prima praktijk.

Heel Tevreden

Eerste keer mondhygiënist, ik was verrast dat het zo aangenaam was en heb nog een goede uitleg en tips over de poets routine ontvangen.

Goed.

Geen lange wachttijden.

Geweldig service

De behandelingen zijn professioneel en de tandarts zijn kundig. Tijdens de behandeling werd ik niet lekker en kreeg enorme buikpijn. Dit had niks met de behandeling te maken maar de tandarts en assistente reageerde ontzettend lief en betrokken. De afspraak kon verplaatst worden. Alleen maar positieve woorden voor deze praktijk.

Vlotte oplossing voor mijn gebroken kies

Mijn kies was gebroken. Binnen een dag kon ik terecht en werd het opgelost.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!