Geweldig service

De behandelingen zijn professioneel en de tandarts zijn kundig. Tijdens de behandeling werd ik niet lekker en kreeg enorme buikpijn. Dit had niks met de behandeling te maken maar de tandarts en assistente reageerde ontzettend lief en betrokken. De afspraak kon verplaatst worden. Alleen maar positieve woorden voor deze praktijk.

Vlotte oplossing voor mijn gebroken kies

Mijn kies was gebroken. Binnen een dag kon ik terecht en werd het opgelost.

het liep een kwartier uit.

mijn ervaring was goed.

Goed en prettig geholpen. De rekening zal wel minder prettig zijn!

Relaxed en duidelijk

Prima geholpen

Vlotte behandeling

Controlle verliep vlot en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Super: heel snel en vakkundig geholpen

zie boven

Super fijne tandarts

Ben ontzettend fijn geholpen. Ze had veel geduld en zeer proffesioneel. Mijn dank hier voor.

alles is altijd goed in orde

Keurige nette behandeling

Gewoon goed en deskundig geholpen zoals altijd.

Stond snel weer buiten

Prima, prettig geholpen.

Vriendelijke en professionele medewerkers.

Uitstekend.

Professioneel, deskundig, betrokken en zorgzaam.

Erg goed

Prima!

Pijnloos en perfect geholpen!

prima zoals altijd

prima zoals altijd

Snel en goeie behandeling

Precies wat je zoekt

Hele lieve vrouw die alles goed uitlegt en ook vriendelijk is tijdens de behandeling.

vakkundige taanders, aardig en veel begrip voor angst.

super lieve assistente die gewoon heel lief je hand vast houdt als je bang bent en moet huilen. Tandarts heel vakkundig en vertelt precies wat hij gaat doen. Vol begrip.

Super tevreden

Goede advies en heel veel geduld

Meer dan goed

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!