Tevreden

Bij de receptie vriendelijk geholpen. Behulpzaam, en meedenkend

goede service

vlotte en vriendelijke behandeling

Zéér vriendelijke tandarts en een goede diagnosestelling

Zeer goed geholpen, zowel assistent als de tandarts waren vriendelijk en behulpzaam. Ook een goed advies m.b.t. diagnosestelling.

Vriendelijk met veel kennis

De tandarts verwittigde mij over een verstandskies die doorgroeit.

uitstekend

Aardig personeel

Snel geholpen. Vriendelijke mensen.

Goed en vriendelijke mensen.

Nog nooit problemen mee gemaakt.

Ik kom er graag langs, wetende dat ik in goede handen ben. Ze doen wat in hun mogelijkheden ligt.

Correcte info / begeleiding

Goede info omtrent vervolg behandeling / kosten

Fijne ontvangst, prima behandeling.

Mondzorg Heerhugowaard is een heel fijne tandartsenpraktijk. De ontvangst is heel hartelijk. En de behandeling zeer goed. Er wordt echt naar de patient geluisterd. Er worden voorstellen gedaan. En alleen als het echt nodig is wordt er behandeld.

Keurig geholpen

Goed en vertrouwd bij dezelfde tandarts (Rozing)

zie boven

Snel duidelijk en goed

Heb niet het gevoel dat ze dingen onnodig duur maken en de omgang is snel duidelijk en goed

Prima en deskundig geholpen

Mondhygiëniste is deskundig en geeft goede tips. Vriendelijk en vaardige behandeling.

Stipt, goede uitleg, vriendelijk

Klasse

Ik had een kies die totaal versleten was. Nu heb ik een zo goed als nieuwe

Goed zoals altijd

Goed zoals altijd

Great dental care

I booked the service as one of my teeth recently broke. On the same day as the intake, an smaller and earlier broken tooth was fixed, as the time was enough that day. A dental hygienist meeting was booked for another date. On the third date the recently broken tooth was addressed. I am highly satisfied with the service, as they take into account the overall dental well being rather than fixing only one thing as the patient themselves wouldn't know better without their advice. Highly recommended.

Uitstekend en snel geholpen

Met afgebroken vulling mij gemeld en binnen paar dagen kon ik terecht. Ik kreeg uitleg van de waarneming op de foto. Tijdens de behandeling uitleg gekregen over de handelingen. Met een compliment over mijn lange wortels ben ik huiswaarts gegaan :-). Dank!!

Goed gevoel, word aan mij geluisterd

Vel tips gekregen. Uitstekend

goede ervaring

Vlotte en vriendelijke mond hygieniste

Altijd vriendelijke ontvangst , heel erg tevreden over

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!