Super tevreden

Goede advies en heel veel geduld

Meer dan goed

Zeer begrepen, netjes geholpen

Na pijnervaring direct kunnen komen en goed naar me geluisterd.

Ook gezellig

Een aardige vrouwelijke tandarts (Roemenië), zij spreekt zeer goed Nederlands en een aardige assistente (Turks) in NL geboren. Beiden zeer beleefd en lief! Tot over een half jaar.

op tijd vriendelijke benadering goede uitleg

Bezoek aan preventiemedewerk(st)er verliep zeer prettig.

Bezoek aan preventiemedewerk(st)er verliep zeer prettig.

Snelle handel

Goeie uitleg,snelle handeling omdat ik mijn kaken niet lang open kan houden.

Prettig

Ik werd heel vriendelijk en correct behandeld.

Prima geholpen

Prima geholpen raad het aan als mondzorgcentrum

Prima tandarts!

Ik heb goede ervaringen met het mondzorgcentrum!

Zoals altijd, vriendelijk, netjes en zorgzaam.

Zie hierboven.

Heel goed

prima behandeld

het zo jammer dat bedrijven naar dit soort reclame vissen.

szdgvzsgzsg

Zeer prettig

Ed den Hollander is een tandarts met een zeer prettige en rustige energie.

Vriendelijk personeel en deskundige behandelaars

De behandelaar informeert altijd hoe het met me gaat en legt duidelijk hoe de behandeling in het werk gaat.

Ging snel

Stond snel weer buiten, weinig tijd voor vragen of overleg

Goede en vakkundige zorg.

Ik ga er met een gerust gevoel op af en heb geen onnodige stress voor de tandarts. Mijn gebit wordt zorgvuldig gecontroleerd en behandeld en ik krijg de nodige adviezen mee om het gebit te onderhouden. Ik word vrijwel altijd op tijd naar binnen geroepen.

Prima, vriendelijke ontvangst.

Krijg nog steeds het gevoel dat we gezamenlijk ons best doen om het gebit zo lang mogelijk, zo goed mogelijk te onderhouden

Goede behandeling

Het was weer een goede behandeling

Rust, betrokken,behulpzaam, vriendelijk, kundig

Prima!

Kundig en vriendelijk

Aardig en in mijn geval zeer meelevend

ben erg tevreden

ik ben niet bang dankzij aardige tandarts

Onpersoonlijk

De tandarts die ik had zei weinig tot niks en je moet je aanmelden bij een aanmeld zuil. Vind het erg kil en onpersoonlijk.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!