Resultaat goed

De tandarts geeft t niet altijd goed aan. Het plaatsen van het bandje en demonteren was moeizaam.

uitstekend

vriendelijk ontvangen en snel en goed geholpen

Tandarts Marijke rozing is altijd aardig en het is fijn dat ze altijd stap voor stap verteld wat ze gaat doen.

Altijd goed geholpen, ontspannen gezellige sfeer. Ook fijn dat je gewoon bij je voornaam word binnen gevraagd

Duidelijke uitleg bij controlebezoek.

Goed.

Altijd blij mee met Mondzorgcentrum

Zeer lieve en professioneel tandarts. Ik ben zeer tevreden!

tot nu toe goed

Professionele en stipte behandeling

Erg blij met mijn tandarts en mondhygiëniste

Heel vriendelijk en serieus . Vakvrouw.

Snelle pijnloze zetting kroon

Idem

Top geholpen binnen no time na dat mijn voortand was afgebroken

Werd perfect geholpen na afbreken voortand en kon op de reparatie wachten.

Vriendelijk

goede behandeling

goede behandeling alhoewel het wel vreemd is dat je bijna 2 weken moet wachten voor herstellen vulling uit kies

Uitstekende zorg

Uitstekende zorg. Mondhygiëniste werkte heel zorgvuldig.

Prettig.

Tandarts en mondhygiëniste heel aardig, vakkundig en precies aangeven wat ze gaan doen.

Vlot geholpen

Op tijd aan de beurt voor halfjaarlijkse controle, na inspectie van gebit meteen weer klaar.

Prima geholpen

Prima geholpen door aardige dame

De controle ging weer prima.

Best

Lekker vlot

Fijne praktijk

Fijne tandarts en goed geholpen!.

Prima!

Grondig en deskundig.

Hoge kwaliteit en vriendelijk

Keurige en vriendelijke ontvangst. Goede planning, het komt zelden voor dat ik moet wachten. Ik ben heel erg tevreden over mijn tandarts omdat ik vind dat zij zeer zorgvuldig te werk gaat en de kwaliteit hoog is.

Vriendelijk en deskundig

Ik ben goed ontvangen en behandeld

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!