Vakkundig, laagdrempelig, vooral vriendelijk.

Tijd voor een inleidend praatje, vakkundig behandeld. Gezellig.

Erg goed

Ze zijn erg goed daar en dat meen ik recht uit mijn hart

Prima geholpen

Tevreden.

Prima en vakkundige behandeling

Ik kwam voor de mondhygiëniste, zij had de vorige keer mij een goede tip gegeven om mijn implantaat met een elektrische tandenborstel te onderhouden. Hierdoor was de behandeling nu veel sneller klaar.

Alles nar wens

Gewoon een gebitscontrole

goed en vriendelijk verlopen

top

Prima geholpen duidelijke uitleg wat er gedaan werd.

Prettig en deskundig behandeld.

Hartstikke goed

Voor zover ik het kan beoordelen een zeer vakbekwame tandarts Maar ook de sfeer is prima en ontspannen.

Slechte communicatie door de tandarts

Slechte klantvriendelijkheid door de tandarts. Alles wat hij vindt gaat gebeuren en heeft totaal geen oor voor zijn patiënt. Zijn mening/wil is wet! Ook al heeft zijn collega een totaal andere beoordeling!

Géén deskundigheid

Bij controle werd mijn gebit anders gecontroleerd dan door Peter. Helaas is hij momenteel erg ziek. Jonge dame heeft foto’s gemaakt rechts en links om te kijken of ik gaatjes had. Ik ben 4 maanden geleden door Peter geholpen een kroon geplaatst en gaatjes gevuld. Nu moest een jonge dame zonodig foto’s maken voor beide kanten om te kijken of ik gaatjes had? Heel bizar! Dit kost 18 euro per kant. Ik ben echt niet blij om. Ik hou mijn ogen open voor een andere tandarts. Ik vond dit echt niet nodig.

Secuur gecontroleerd

Goede behandelaars

Mijn behandelaar vraagt altijd hoe het met me gaat en geeft aan wat zij doet..

Mijn ervaring is positief.ik voel mij op mijn gemak en de handelingen die verri het worden.wprd goed uitgelegd

Fijn en correct geholpen

Netjes en correct geholpen.

Vriendelijke en professionele behandeling.

Altijd vakkundig

Laatste bezoek bij een vervangende tandarts van de heer Blommendaal geweest. Keurig geholpen.

Prima behandeling

Vakkundig

Rustig en zorgvuldige controle

Uitstekende en vriendelijke mondhygiëniste

Prima mondzorgcentrum

Vriendelijke mensen en een goede zorg

Tevreden

Wordt altijd fijn geholpen, duidelijkheid vind ik ook fijn.

Prima personeel

Jammer van de inlogzuil, haalt het persoonlijke van het bezoek weg.

De beste tandarts ever

Ik kom uit Velsen Noord maar ik maak met alle liefde de extra graag kms naar Heerhugowaard omdat ik deze tandarts een topper vind.

Hele aardig preventiearts en tandarts.

Ze stellen je op je gemak en nemen de tijd.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!