Hele aardig preventiearts en tandarts.

Ze stellen je op je gemak en nemen de tijd.

Snel en goed geholpen

Nadat op een avond de kroon van mijn voortand was afgebroken kon ik de volgende dag al terecht en is in een half uurtje de kroon zo goed gerepareerd dat van de breuk niets meer te zien was. Klasse!!

Prettig,

Vriendelijk en kundig

Tandartsbezoeken en gebitsreiniging zijn echt niet mijn hobby, maar Mondzorgcentrum Heerhugowaard is de eerste tandartspraktijk waar ik niet met knikkende knieën en klam zweet naar binnen ga. De fijne, persoonlijke en kundige behandelingen zijn een verademing.

Goed geholpen

Goed geholpen en aardige tandarts

Tevreden

Inmiddels 3x tot tevredenheid behandeld.

Wat een verademing!

Zo fijn om een tandartsenpraktijk te hebben gevonden die niet klakkeloos handelt volgens de reguliere werkwijze, maar kijkt naar wat echt nodig is en hoe het eventueel op een ‘natuurlijke’ wijze te behandelen is.

prima ervaring

prima ervaring

geen klachten

Op tijd, vriendelijk en fijn geholpen

Precies volgens tijd afspraak en fijn geholpen door heel vriendelijke mensen

snel en vakkundig

zie boven

Een heel fijn behandel team

Hartelijke ontvangst en duidelijke uitleg bij de behandeling

Er wordt de tijd voor je genomen en met je meegedacht over eventuele behandelingen.

Vakkundig en vriendelijk

Gaan vakkundig en netjes te werk. Vriendelijke mensen.

Tandarts prima.

Wachtkamer/receptie kil en onpersoonlijk. Tandarts prima!

Prima Tandarts

Hee fijn geholpen Vakkundig personeel

uitstekent

heel tevreden over de mondhygieniste.

Mondzorg zoals die moet zijn

Hoewel ik niet bepaald met plezier naar tandarts en mondhygiëniste ga, ieder half jaar, wordt er in deze praktijk alles aan gedaan om de juiste voorwaarden te scheppen. Als het dan tóch moet………. dan graag hier.

mijn ervaring was zeer goed en prettig

mijn ervaring was zeer goed en prettig

Op een fijne manier kon mijn beugel er uit.

zoals altijd goed en snel behandeld

Goed en correct behandeld

Prima, zoals het ook hoort te zijn.

Vriendelijke benadering en deskundige behandeling.

Vriendelijke en deskundige tandarts verzorging

Ik kom al jaren bij deze tandarts praktijk met volle tevredenheid.

Top arts gezellog spontaan vrolijk in voor praatje geef mij maar elke keet dese 2.

Kundige tandarts en assistente

Voor mij en mijn twee kinderen is een bezoekje aan tandarts Rozing altijd een gezellige bedoening. Er heerst een goede sfeer waardoor ook mijn kinderen ontspannen gaan liggen in de stoel.

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!