Goede zorg

Vriendelijke tandarts die alles duidelijk uitlegt

Gaat altijd prima. Vriendelijke mondhygiëniste. Goed op tijd geholpen.

Groot vraagteken

De schoonmaakbehandeling gebit duurde één uur, terwijl een half uur vergoed wordt door verzekering. De behandeling wordt uitgevoerd door een preventie assistent. Behandeling dus goedkoper voor de tandarts, niet voor de patiënt. De tandarts kwam heel even tussendoor om tandcontrole te doen voor tijdwinst.

Heel prettig en professioneel

Door gezondheidsproblemen wat beperkte bewegelijkheid, waar vriendelijk mee om werd gegaan.

goede ontvangt en vriendelijke eerlijke diagnose

mooie praktijk en goede verzorging , verbetering tov vorige jaren een meer vaste bezetting

Zoals ik al jaren gewend ben was m’n bezoek aan Mondzorgcentrum Heerhugowaard weer zorgvuldig & goed Wederom prima geholpen door Peter Blommendaal en zijn assistent. Neemt zelfs de tijd voor een praatje.

Kundig en prettige behandeling!

Kundig en prettige behandeling. Ook de uitleg was goed en duidelijk.

Goede uitleg

Werd op tijd geholpen, zeer vriendelijk, legde goed uit.

Vriendelijk, nemen de tijd voor je en de behandelingen zijn pijnloos.

Ze nemen je klachten serieus. Nemen rustig de tijd voor je. Zelf was ik bang voor de tandarts na nare ervaringen met een van mijn vorige tandartsen, hier stellen ze je gerust. Leggen alles uit wat ze gaan doen en tijdens de behandeling geven ze duidelijk aan waar ze nu mee bezig zijn. Dat stelt gerust. Ik ben dank ook erg blij met deze tandarts.

Prima geholpen

Snelle en goede behandeling.

Heel blij dat ik zo snel kon worden geholpen

Ik heb een wortelkanaalbehandeling gehad. Ben door Kelley super goed behandeld, echt vakwerk!! Heel blij mee!!

Goede behandeling in een open contact.

Zoals ik inmiddels gewend ben.

Erg onpersoonlijk

Ik voelde niet fijn bij de behandelaar. Dit is ju de tweede keer dat ik haar tref. Ik loop bij de parsdontoloog en had daar net een behandeling gehad dus mijn tandvlees was erg onrustig. Zijn ging mijn pockets controleren en in plaats van eerst te kijken hoeveel mm het was drukte ze het instrument in de pocket sonde en eb drukte hem aan. Hield m meer dan 3 seconden vast terwijl ik aangaf dat het enorm pijn deed pas na drie seconden haalde ze het instrument uit de sonde en deed het vervolgens bij de volgende exact het zelfde. Ik kon wel janken van de pijn. Ook stelde ze vragen die ik door een recente hersenschudding niet meer weet ivm met heheugen verlies terwijl ze dat gewoon in de kaart kan vinden. Ik heb door stress in mijn leven heel veel moeite om te stoppen met roken dat heb ik aangegeven maar in plaats van stimulerende adviezen geven worden mij succesjes benoemd als baby stapjes. Beetje gek allemaal. De eerste behandeling bij de mevrouw had ik nog de twijfels of het een incident zou zijn maar nu na deze keer ben ik zover dat ik weg wil.

Snel geholpen!

Er was n stukje van mijn voortand afgebroken. Niet zo fijn natuurlijk. Ik belde om 08:05 op maandag morgen en 's middags om 15:15 kon ik al terecht. Om 15:30 liep ik weer buiten. Supersnel en fijn geholpen.

Snel en vakkundig

Het prettige is dat het keurig op tijd, snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Was weer heel plezierig!

Prettige behandeling

Deskundig en vriendelijk geholpen

Deskundigheid en vooral klantgericht en -vriendelijk.

Zie hierboven.

Vakkundig

Vakkundig en er wordt goed naar je geluisterd

Prima geholpen

Zie hier boven

Vriendelijk

Geen opmerking

Prettige sfeer

De sfeer is prettig en mijn tandarts een fijne man

prima voor ieder gebit

alles keurig op tijd

Prettig geholpen

Na een probleem met mijn kies kon ik spoedig terecht om het probleem te verhelpen

J Duijkerweg 6

1703 DH Heerhugowaard

Over Mondzorgcentrum Heerhugowaard

U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!