Altijd kundig en eerlijk

Eerlijke betrouwbare tandarts. Legt duidelijk uit en geeft adviezen.

FIJNE PRAKTIJK

Het is onze vaste tandarts praktijk al jaren en we zijn steeds tevreden met de service die wij van hen mogen krijgen.

Is altijd goed, vriendelijke mensen.

Rustgevende mondhygiënist , weinig pijn.

Mijn ervaringen zijn positief

Ze is zorgzaam en attent

Heel blij met mijn tandarts

Menar is een kundige tandarts maar daarnaast ook prettig in communicatie

Ik vind dat goed

Ik vind het goed .

zeer aardige mensen en ik ben goed geholpen

bijzonder vriendelijk en geduldige mensen

Goed en prettig behandeld en een goed advies gekregen.

Prettig goed geholpen

Keurig en goed uitgelegd

Heel fijn, vakkundig!!!!

Sinds kort zijn wij,als familie,patiënt bij deze praktijk en wij hebben allemaal dezelfde ervaring. Vriendelijke mensen met enorme ervaring en hart voor het vak.

Snel en vakkundig geholpen

Even voor een gaatje langs geweest, en kon snel geholpen worden, bleek tijdens de behandeling een oude vulling ook niet meer zo goed te zijn, dus gelijk meegenomen. Prima behandeling, zelfs zonder verdoving weinig tot geen pijn, tijdens de behandeling.

De medewerkers zijn kundig en erg vriendelijk met een duidelijke uitleg.

Kwam binnen als nieuwe patiënt. Vriendelijk te woord gestaan door baliemedewerkster, duidelijke uitleg, kon binnen een week een afspraak maken bij de mondhygiënist. Deze was kundig, vriendelijk en beleefd.

Prettige kennismaking.

Vriendelijk en terzake kundig.

Kundig.stellen je op je gemak.

Stellen je op je gemak

Heel goed

Kundige aardige mondhygiënist.

Zeer vriendelijke en professionele Tandarts en Mondhygiëniste

Zie onderwerp

Heel prettig

De service en zorg die ik bij jullie krijg is helemaal top. Zowel de dames aan de balie als de tandarts Mevrouw Handy, mondhygiëniste als assitente zijn bijzonder vakkundig en bovenal ook erg vriendelijk.

Lang wachten op vervolgbehandeling

Te lang wachten op vervolgbehandeling

Behulpzaam en vriendelijk

De medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Gewoon rustig en degelijk

40 jaar de zelfde tandarts gehad die is met pensioen dus even vreemd maar aardige mensen hier en goed ontvangen Blijf hier wel

Goed en vakkundig

Alle medewerkers zijn aardig, goed en vakkundig.

Prettig en kundige mondhygieniste

Hoewel de mondhygieniste net is afgestudeerd was daar weinig van te merken. Zij was vriendelijke en sociaalvaardig maar bovenal kundig,

Mosselsingel 1

2492 TB Den Haag

070 301 2000

Over Mondzorgcentrum Leidschenveen

Bij MZC Leidschenveen in Den Haag zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!