Goede tandartsen praktijk

Ruim 25 jaren vaste klant.

Degelijke zakelijke tandarts - Kordaat en to the point - ik hou er van Wachtkamer mag wat worden opgeknapt

Altijd tevreden over de manier van communiceren en behandelen

Atent, goed advies, goede behandeling .

Ben overblijf kracht en deze dame was leerling. Leuk om te zien hoe groot en wijs ze zijn geworden

Bij de mondhygiënist geweest hele lieve vrouw met aandacht voor mens die in haar stoel ligt Goede ervaring dus

Gewoon goede verzorging

Eerst even langs de mondhygiëniste geweest, dat voor mij pijnloos verliep, daarna naar de tandarts, die niets bijzonders vond. Zo loop je wel redelijk makkelijk naar de tandarts.

Het zijn allemaal vriendelijk en professioneel.

Altijd fijne behandeling, goed advies, stelt je op je gemak.

Zoals altijd prima

Ben weer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Good

Doctor Manor was very nice with the kids and it was a pleasant experience

Aardig en professioneel

Aardig en professioneel

Zeer profesioneel

Vakkundig, correct en volgens afspraak. En vriendelijk bovendien.

uitstekend

Ik wordt altijd keurig geholpen. aardig personeel. Professioneel. als ik in nood zit wordt ik ook geholpen. dat geeft mij een goed gevoel.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Positief

heel fijn, heel goed, en je hoeft nauwelijks te wachten

heel fijn, heel goed, en je hoeft nauwelijks te wachten

Deskundig en vriendelijk!

Zoals altijd zeer goed

Super vriendelijk en zeer goed.Alles duidelijk uitgelegd

prima geholpen

Goed geholpen.

deskundig en klantvriendelijk

Prima consult.

De liefste tandarts om mijn angst te overwinnen

Menar en al haar collega’s zijn áltijd vriendelijk en proberen mij echt gerust te stellen, wat zeer gewaardeerd wordt.

Rommelig

Erg gehorig, zeker als iemand in het engels keihard in de kamer ernaast een call op afstand heeft. Liep ook steeds in en uit de behandelkamer.

Goed geholpen

Positief

Geduld met de kinderen (5 en 2) wat heel fijn is. De oudste ging zowaar zelf liggen in de stoel. De jongste vond het spannend maar zelfs dat is gelukt na wat verschillende pogingen.

Mosselsingel 1

2492 TB Den Haag

070 301 2000

Over Mondzorgcentrum Leidschenveen

Bij MZC Leidschenveen in Den Haag zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!