Mondhygieniste wil niet begrijpen wat ik tot vorig behandelaar kreeg en uitleggen waaromnu anders is

De vorige mondhygieniste was velen malen duidelijk en beter in behandelen. De paar nieuwe die ik dit jaar heb doen maar wat en mijn T code behandeling krijg ik opeens niet meer sinds dit jaar. Ik ga met ziekenfonds bellen voor een overzicht. Ik ben niet tevreden dit jaar.

very good service

After the first check of my teeth, they immediately made a second appointment on the same day and did the cleaning.

Prettig en snel

Snel en Prettig

Fijne tandarts

Er werken vriendelijke mensen zowel de tandarts, de mondhyg. Als de baliemedewerk. Ze denken altijd mee en zijn flexibel. Vriendelijk voor de kinderen. Mvg Mirjem Azouagh

Zeer goede vakbekwaamheid

Iedere keer als ik er ben word ik goed ontvangen. Er is ook echt goed advies wat er gegeven wordt. Ook mooi om te zien hoe deze dames heel goed te werk gaan! Echt een aanrader voor een ieder, al heb je een goed gebit. Elke afdeling heeft haar eigen specialist.

Vriendelijke mondhygiëniste Prettige manier van behandelen

Professioneel, zorgzaam en hartelijk geholpen tijdens mijn eerste bezoek

Mijn eerste ervaring was alleen maar positief. Ik werd gerustgesteld, er werd goed uitleg gegeven en ik heb nu geen moeite meer om te gaan. Ik heb mn nieuwe tandarts gevonden.

Met liefde behandeld

Denk voor ieder die naar de tandarts gaat geen pretje is , wordt je angst toch bijna weggehaald Ik ben goed en vriendelijk al jaren ontvangen en is het voor mij niet zo angstig om naar dd tandarts te gaan.

Ze Vriendelijke vrouw en goede uitleg en hield rekening met mijn pijnpunten. Kom graag bij haar terug in oktober Bij de vraag wie mij heeft geholpen Kan ik geen naam invullen. Was er afgelopen maandag in 13.45 uur mondhygieniste

zeer goede ervaring

Nette ontvangst en een zeer goede uitleg over het te volgen traject

Deze tandarts is goed in haar werk

Eindelijk een goede en fijne tandarts gevonden de controle was uitgebreid en erg nuttig, samen een plan van aanpak gemaakt. Rustige, aardige vrouw.

Rustig ontvangen en vriendelijke tandarts

Fijne sfeer

Vriendelijk geholpen

Op tijd geholpen, nauwkeurig, goede advies geven.

Top- mondzorg !!!

Mondzorg met een Gouden Griffel !!

Word altijd uitstekend geholpen. Ben zeer tevreden.

Om eerlijk te zijn ben ik bang voor de tandarts. Maar als ik moet gaan, met tegenzin! Word ik perfect geholpen door de tandarts. Deze vrouw stelt me op me gemak.

Geweldig een rustige tandarts, en communiceert goed.

Een afspraak waar ik erg tegenop zat echt waar ,want ik ben echt een angst patiënt. Ook de behandeling ging goed en wat ik zo als prettig heb ervaren, dat ik voor de verdoving al een watje in mijn mond kreeg met een soort verdoving crème. wat een verademing is dat zeg echt waar. Ik blijf echt wel heel angstig hoor , maar ik had bij deze tandarts een heel goed gevoel.

twee afspraken gehad , mondhygiëniste en tandarts en onderhoudes adviezen gehad. Uitstekend, bedankt!

Uitstekend geholpen

Goed ingelicht over de behandeling. En de nazorg

Alleen maar tevreden.

Ik was altijd angstig voor de tandarts,maar sinds ik bij deze, tandarts praktijk ben gekomen totaal geen angst meer. Ben ook zeer vakkundig geholpen en gerustgesteld door de tandarts en assistent. Dus alleen maar goede berichten.

Vriendelijk

Netjes geholpen. Een defect in mijn gebitsprothese is dezelfde dag gemaakt

Mijn ervaring is uitstekend

Mijn ervaring is uitstekend. Ik word altijd vakkundig geholpen en ik weet altijd precies waar ik aan toe ben. Hoewel ik in Leiden woon, blijf ik komen naar Mondzorg centrum Leidschenveen, daar ik daar immer vriendelijk wordt ontvangen en geholpen. Het centrum voelt voor mij helemaal goed.

Geduldig en werkt goed.

Mosselsingel 1

2492 TB Den Haag

070 301 2000

Over Mondzorgcentrum Leidschenveen

Bij MZC Leidschenveen in Den Haag zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!