Matig

De preventieassistente begon met direct benoemen noodzaak foto's van andere tandarts, in plaats van eerst 'goedemorgen, hoe gaat het?'. Een lang verhaal over het belang van informatie van tandarts, want anders kan ze haar werk niet goed doen. Het bleek lastig om mijn situatie uit te leggen: tot 4x toe werd het verkeerd begrepen (niet geluisterd). Ik vond het jammer en ik moet eerlijk zeggen dat bij mij de irritatie ook toenam.

Teleurgesteld!

Al 4 keer mijn prothese moeten laten repareren.

vriendelijk geholpen

ze hebben me stapsgewijs geholpen ze hebben me goed geholpen ondanks ik bang was

Ik ben zeer tevreden over de mondhygiëniste

Wordt altijd goed geholpen

Niet goed

Met dokter het was goed maar daar is geen receptie voor hulp. Altijd ik wacht meer dan 30 minuten voor mijn afspraak. Niemand vertelt dat ze zijn laat. Ik moet wachten zo lang altijd. Het is zo vervelend. De tijd van de patiënt heeft geen waarde. erg teleurgesteld

Moeilijk na eerste bezoek een oordeel te vormen. Eerste indruk is goed.

zie boven

Hebben de tijd

Goed geholpen

Duidelijke uitleg. Goede sfeer.

Een fijne ervaring

Tevreden over alle behandelingen.

Vriendelijk en vakkundig

Ik ben behandeld door Monique. Ze heeft mij vakkundig advies gegeven en de afhandeling ging heel snel.

Vriendelijke tandarts. Legt alles goed uit. Stelt je gerust.

Meewerkende personeel

Allemaal heel vriendelijke personeel, bij elke probleem wordt meteen afspraak bij de tandarts gemaakt en probleem wordt opgelost. Zeer meewerkend.

Goed geholpen

Met mijn angst voor tandarts. Kan ik zeggen dat ik zo goed geholpen ben door mijn nieuwe tandarts Ana Dankzij haar viel behandeling 100% mee. Dingen besproken om overna te denken ook. Angst niet weg maar nogmaals goed gerustgesteld.

Vindt het alleen vreemd de vorige keer 20 minuten iets meer dan € 80 nu 30 minuten € 130 dus de laatste 10 minuten ongeveer € 50. Is dit willekeur?

Fijne tandarts

Eindelijk een hele professionele en menselijke tandarts gekregen. Om eerlijk te zijn was ik helemaal niet tevreden omdat er een heleboel mis ging bij de receptie. Maar deze tandarts maakt veel goed.

Dentist was really helpful and friendly.

Dentist was really helpful and friendly she explained to me in detail what is going on with my teeth and informed me sufficiently.

goede ontvangst

vriendelijk personeel

Wa goed gegaan

Er wordt geluisterd en actie ondernomen

Er wordt geluisterd, overlegd en actie ondernomen. Ze geeft je en veilig gevoel.

Goed advies en vakkundig werk

Goed advies gekregen en vakkundig werk geleverd

Fijne ervaring

Vriendelijk deskundig ben zelfs door de tandarts terug gebeld hoe het ging naar de behandeling heb ik nog nooit meegemaakt

Fantastisch

Vriendelijk en vakkundig

Tandarts prima, assistenten niet professioneel

De tandarts vertelde goed wat en hoe. De assistente stond een social talk te houden met een stagiaire assistent (was mijn indruk) Terwijl ik geholpen werd en de tandarts bezig was, ze waren verre van betrokken bij de controle. Waarom waren ze dan wel in de kamer? Ze deden niets, en bewaar die social talk over een huwelijk en leeftijd dan maar voor de pauze. Dit heb ik zo nog niet eerder meegemaakt. Heel vreemd en onprofessioneel. Aanbeveling gericht op praktijk en tandarts

Eerste Oosterparklaan 76 78

3544 AK Utrecht

Over Mondzorgcentrum Oosterparklaan

Bij MZC Oosterparklaan in Utrecht - Leidsche Rijn zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!