Zeer snel geholpen. Goede adviezen.

Heel goed.

Prettige omgang goede uitleg en kundig personeel.

gezellig

Heb hier erg tegen opgezien, maar het is meegevallen. Vakkundige behandeling met duidelijke uitleg. Noodvulling was er wel na 1 dag uit.

Goede zorg

Ik kwam voor een controle en werd netjes geholpen

top!!!!!!

Staan open voor feedback, communicatie prima.

vakkundig en belangstellend

Mijn halfjaarlijkse controle afspraak verliep goed. Na besproken te hebben dat ik medicijnen gebruik die mijn gebit aantasten. Heeft de tandarts mij geadviseerd om met kokosmelk te spoelen. Ik was blij met dit advies.

Ik had geen afspraak maar had wel pijn ik ben geholpen dat vond ik super fijn

Prima geholpen door de vrouwelijk tandarts

Goed geholpen met een probleemoplosing

door een probleem met de mondhygiënist was mij aangeboden om een gratis behandeling door andere mondhygiëniste te laten ondergaan. Deze dame is nu nog in opleiding, Maar ik ben heel goed geholpen en goede uitleg gehad over de parodontitis. De volgende keer ga ik graag weer bij haar terug. En nogmaals fijn dat het zo opgelost is.

redelijk

ik ben bijna 60 en de laatste 5jaar vragen ze hoe ik mijn tanden poets en dat ik van alles kan gebruiken [liefst speciale ragers] . Voor het eerst na 15j weer eens een gaatje . Er word een begroting gemaakt en er moet een reiniging komen[200euro]! Vul een gaatje en haal een keer tandplak weg maar dit is een soort betutteling ten top en we moeten geld verdienen ! Weet niet of ik hierna nog zal gaan !

Robot ,niks menselijks aan.

Dreunt alles op en luistert niet , helaas bestaat onze oude tandarts niet meer.Alles berust op geld verdienen. Gelukkig weet ik zelf dat ik een goed gezond gebit heb.Dat beaamt de dame.Om vervolgens vanalles op en aan te merken.Volgende keer een andere tandarts als dat lukt.

Goede ervaring

Afspraak bij mondhygiënist in opleiding. Hele vriendelijke jongen en deed alles zoals ik het gewend was. De naam van degene die me hielp staat er niet bij. Het was een jonge man in opleiding met hele mooie ogen.

Netjes geholpen, en goed advies gekregen over mijn kapotte spalk.

Prima geholpen

Ik ben langs geweest voor mijn halfjaarlijkse controle. Keurig op tijd naar binnen en goed geholpen door een vriendelijke tandarts en behulpzame assistente.

Professioneel

Prima en correcte omgang met cliënt. Goede zorg. Keurig op tijd geholpen.

Deskundig, betrokken en klantvriendelijk.

Heb goede ervaring met tandheelkundige behandeling(en)en advies. Tandarts is betrokken, denkt mee voor in de toekomst. Prima praktijk ook voor inplantaten, zeer deskundige inplantoloog. Raad deze praktijk aan.

Prima behandeling!

Ik ben heel tevreden over de behandeling bij uw praktijk. Geen overbodige ingrepen en goede info. Ook over de mondhygieniste ben ik heel tevreden. Helaas weet ik van beiden geen naam.

Prima behandeld

Voor mijn halfjaarlijkse controle weer bij het mondzorgcentrum geweest. Ik ben op de afgesproken tijd geholpen. Eerst tandsteen verwijderd en daarna controle door de tandarts. Aansluitend de nieuwe afspraak voor over 6 maanden gemaakt. Al het personeel was kundig en zeer vriendelijk. Elke keer word ik door dezelfde tandarts behandeld, dat is ook erg fijn.

Gewoon weer goed geholpen.

Goed en snel geholpen.

Rustig en fijn geholpen

Zowel bij tandarts als mondhygiëniste wordt je rustig en prettig geholpen en je kunt alles vragen

Uitstekend.

Heel snel een afspraak kunnen maken voor een stukje afgebroken voortand en het is heel mooi gedaan..

Kort en krachtig

Mondhygiënist was vrij snel klaar met een grondige reiniging en een paar tips om mijn gebit nog net even wat beter te verzorgen. Stond 15 minuten later weer buiten

Slecht wil niet meer behandeld worden door deze persoon.

Heb slechte ervaring van het tandsteen verwijderen wil niet meer behandeld worden door deze mannelijke persoon. Heb heel veel pijn ervaren tijdens de behandeling en kreeg ook de mogelijkheid niet om te slikken hield mijn mond open had geen begrip voor mijn achtergrond. Thuis gekomen heel veel last van mijn kies rechts onder deze is afgelopen jaar weer opnieuw gevuld door tandarts Louis Portugese tandarts aldoor geen last en nu is er woensdag 22 jan tandstverwijderd en voelt het dat de kies weer is gescheurd en heb er last van.

Aardig personeel

vlot en correct geholpen.

Super geholpen

Helaas weet ik de naam van de tandarts niet meer. Van de zenuwen niet opgenomen denk ik. Maar ben super snel en super goed geholpen.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.