Ben heel goed geholpen

Bij de tandarts Coral goed geholpen en ook de dag erna bij Lesley

Prima, maar uitleg mag gegeven worden hoe wel te poetsen als er gezegd wordt dat ik slecht poets.

Uitleg kan beter over hoe je dan wel met poetsen nooit eerder gehoord dat ik slecht mijn tandenpoets. Kwam niet opbowend over, maar ronduit negatief

Vriendelijke medewerkers die al mijn vragen hebben beantwoord en duidelijk waren over de behandeling

Zeer prettig.

Goed en deskundig

Echt fijn is het nooit natuurlijk, maar de behandeling is goed te doen.

Super vriendelijk

Super vriendelijk personeel Aan de balie, aan de telefoon heel vriendelijk De tandarts wanneer ik ergens last van doet ze altijd veel moeite om het op te lossen Ze zorgen er ook voor dat je niet bang hoeft te zijn door alles stap voor stap uit te leggen

Prima netjes geholpen.

Professioneel

Professioneel en vriendelijk behandeld

Goed behandeld

Je merkt dat er met kennis van zaken wordt gewerkt!

Hartelijk ontvangst en prima behandelaren

Is uitstekend goed

Zeer zorgvuldig en prettig geholpen

Zorgvuldig behandeld , heel prettig

goede behandeling

Geen pijn gehad bij de behandeling schoonmaken van gebit.

Lucas

Volledige professionaliteit en zeer goede service

Met aandacht geholpen

Oke

Nieuwe tandarts die mij goed heeft beoordeeld

Prima ervaring!

Vorig jaar december (2023) zijn er twee implantaten aangebracht door Vitor, implantoloog verbonden aan. Mondzorg, dit ging relaxed en zeer professioneel, goed uitgelegd wat ik kon verwachten ook na de behandeling, aantal maanden daarna de volgende stap. Tandarts Coral, heel kundig en prettig heeft de stappen daarna genomen t.w. brug en kronen gemaakt d.m.v een digitale scan, dat is op zich al een ervaring. Drie weken daarna geplaatst! Zo blij met het resultaat, heel mooi geworden. Mocht je ooit twijfelen om dit te laten uitvoeren, gewoon doen! Topprestatie en teamwork. Wel toestemming/navraag doen bij de zorgverzekering.

Vriendelijke en kundige specialisten

2x per jaar maak ik een klein drama mee. Ik ben als de dood voor de tandarts. Als je dit aangeeft wordt er met alle handelingen rekening gehouden daarmee. Er wordt dan duidelijk aangegeven wat er gaat gebeuren, wat je kan horen en hoe het kan aanvoelen. Er wordt op alle fronten mee gedacht. Van de dames aan de balie, assistes en de tandartsen zelf. Mondzorgcentrum Vlaardingen kan ik iedereen aanraden.

Aandacht empathie en vakmanschap

Coral is een Uitstekende tandarts met de beste assistente die je je kan wensen. Wees zuinig op dit team. Mensen met een verantwoordelijkheidsgevoel gevoel en een groot empathisch vermogen.

Vriendelijk en precies behandeld

Onderstaande naam is gegokt, want die ben ik vergeten.

Fijne ervaring zowel bij binnenkomst door de dames bij de balie, ook de tandarts en haar assistent zijn geduldig en lief

Ik hoop dat ik deze tandarts houd dat enorme geswitch tussen tandartsen vind ik zeer storrend. Alleen dat als ik 3x per dag poets enorm let op tandsteen bij het poetsen dat er elke controle weer tandsteen verwijderd moet worden. Kan dat niet worden aangetoond dmv een test?

Ik word goed behandeling

Plezierig

Goed en netjes geholpen Vooraf verteld wat ze gingen doen en de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd Goede tandarts naam even kwijt Mexicaanse en fijne assistentie door Mieke

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.