Altijd tevreden geweest alleen met de laatste afspraak ben ik heel teleurgesteld.

Ik krijg de vraag of ik jullie wil beoordelen. Bijdeze dan. Ik zit hier nu iets meer dan een jaar en tot kort altijd erg tevreden geweest, lieve aardige mensen. Altijd goed geholpen maar de laatste 2 afspraken hoe die zijn gegaan vind ik gewoon niet leuk. Dus voor het verleden geef ik 5 sterren maar de laatste 2 afspraken geven toch de dooslag vandaar anderhalve ster.

aardig personeel, iedereen doet zijn/haar werk goed

vriendelijk personeel, ik voel me serieus genomen. Goed werk.

Fijne praktijk

Smile

Goede service en advies door tandarts I.F. de Lima Monteiro Noqueira en haar assistente. Geen lange wachttijden. (Naam v.d. tandarts stond niet in de lijst van behandelaars, tenzij het mevr. Ines de Lima was)

Goede tandarts

In één woord geweldig !

Er fijn geholpen

Duidelijke uitleg gehad en goede behandeling

Tevreden

Mijn gebit is goed gereinigd anders krijg ik eerder gaatjes Ik wil nu om de 3 maanden en gelukkig kan ik dit betalen Is ongeveer ( 120 € wil.ook echt 30 minuten zorg hebben en hou de tijd in de gaten

Zeer goed geholpen

Goed geholpen fijn personeel

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen, goede behandeling en kwaliteitsservice

Super! Goede zorg

Zeer goed geholpen.

Ik ben goed geholpen door een zeer vriendelijke tandarts.

Prettige en vriendelijke behandeling

Prettige behandeling!

Voor de zoveelste keer een nieuwe tandarts

Om de paar jaar zit er weer een ander. De ene vind elk jaar gaatjes en tandplak en kost bijna 100 euro per keer. De andere vind het elke keer goed en kost een 20-30 euro. De ene rekent voor 2 minuten tandplak verwijderen en 5 minuten controle dubbele consults en de andere rekent voor wat ie daadwerkelijk doet. Ik denk er aan om naar een andere praktijk over te stappen.

Vriendelijk en professioneel!

Duidelijke uitleg, overleg, onderzoek.

De tandarts neemt de tijd voor de behandeling.

De behandeling was exact op het afgesproken tijdstip. De tandarts nam de tijd voor de behandeling en was vriendelijk en belangstellend .

Matig

Geen persoonlijk contact

Fijne service en kundig personeel

goede service, gebit kan er weer even tegen

Gewoon heel fijn behandelt

Ik kwam voor controle en een nieuwe vulling bij coral! Zo kundig, lief en voorzichtig behandelt! Ook de assistente die deed een gebits reiniging bij me! Zo voorzichtig ! Een dikke pluim voor deze praktijk , je voelt je echt waardevol! Ook de assistente achter de balie zo aardig !

Rustig en goed geholpen

Rustig en goed geholpen

Fijn en prettig

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Nooit problemen gehad ,super tandarts. Ik was altijd big bij mijn vorige tandarts sinds ik hier patiënt ben nooit meer bang.

Vriendelijk

Vriendelijk goede uitleg wat hij gaat doen.

Zoals gewoonlijk weer goed geholpen

Kundig en ook heel klantvriendelijk

gewoon netjes en goed geholpem

altijd goed en leuk geholpen vooral door de oude werknemers van Hans rijkuiter gewoon gezellige dames die je al jaren ken en gewoon gezellig tegen je doen en af en toe een grap maken lekker ontspannen

Erg vriendelijk en professioneel

Goede tandarts en mondhygiënist

Ontvangstruimte goed met vriendelijk personeel achter de receptie

Mondhygiënist keurig en beleefd. Houdt je steeds op de hoogte van de volgende stap in de behandeling. Geeft ook poetsadvies.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.