Goede vriendelijke service

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Fijne ervaring, met een mooi resultaat!

x

Wordt ontvangen en begeleid

Goed geholpen

weer prettig geholpen en te woord gestaan

De tandarts gaat vriendelijk en rustig te werk. Assistente Suzanne doet haar werk op een prettige manier en heeft tijd voor een klein gesprek. Dat is altijd heef prettig

Duidelijk uitleg, vriendelijk en rustig overleg.

Snelle adequate zorg. Vriendelijke receptie en tandarts!

Super.

Goed geholpen,fijn dat we samen mijn man en ik,zowel de tandarts, als mondhygiënist in ene keer konden doen ,liep goed ,dankbaar voor de de dames aan de balie ,die ons daar mee hebben geholpen.

Hele fijne mijden een rustig nooit meer angst voor de tandarts

Lesley

Was goed met de behandeling

Volgens afspraak

Zie boven.

Kan altijd beter, goed.

Professioneel uitgevoerd, rustig oplettend.

Fijne praktijk

Prima, zelfde dag kon ik nog terecht met mijn kiespijn

Prima geholpen; goed geadviseerd.

niet van toepassing

Zeer deskundige mondhygiënist

Heel goed geholpen

Afspraak maken voor stuk van tand, er werd door de receptie netjes meegedacht, vakantietijd... Tandarts werkte zelfs een dag extra om de drukte op te vangen! Helemaal tevreden!

Tevreden, zoals altijd!

Vertrouwd en betrokken

Ondanks het feit dat het weleens uitloopt qua tijd is er een fijne en vertrouwde sfeer. Nog steeds wel jammer dat mondhygiëne en controle niet op een dag kunnen plaatsvinden. Vriendelijke behandelaar. RA is Ramazan Asut neem ik aan? Dames aan de balie: altijd vriendelijk en meedenkend

Was wel wennen aan de nieuwe tandarts

Redelijk

Prima en niet opdringerig

Deskundig en niet opdringerig.

uitstekend

Zeer goed en vlug geholpen

Netjes en reeel

Nette praktijk. Aardige mensen

Zachtaardig en neemt de tijd

Goede uitleg

Prima, had ook geen klachten en dus ook geen gaatjes.

Ik had geen klachten , controle ,alles was oke, en was dus ook zo weer buiten.

Geen goede service

Werd niet geholpen voor mijn tandsteen ook al had ik hier een afspraak voor

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.