Altijd goed

Top altijd goed geholpen

Prima behandeling, duidelijk

Fijne tandarts en mondhygiënist!

Ik ben professioneel en vriendelijk geholpen.

Eerste bezoek is positief.

Naast gebitscontrole is controle op mondhygiëne ook van belang. Nu nog een combinatie van beide in een afspraak.

fijn en ervaren team

Mijn behandeling was bij de mondhygienist, hij is duidelijk in uitleg en goede behandeling gehad

Goed maar pijnlijk

Ervaring met mond hygiëniste student was prima! Veel informatie en goede uitleg. Maar per ongeluk een wondje gemaakt in mijn tandvlees en wang achter bij mijn verstandskies. wat 2 dagen super pijnlijk was om te eten en veel hoofdpijn.l dat ik paracetamol moest nemen. Eerste ervaring 4 maanden geleden was natuurlijk ook pijnlijk maar ik had geen wond in mijn wang en tandvlees dus het verschil ken ik wel. Al bij al goede student

heel fijn en deskundig

Fijne vriendelijke tandarts en assistente

inhoud

Ik ben tevreden over de behandeling Bedankt

Prettige behandeling

Ik wordt altijd prettig behandeld; afspraken zijn gemakkelijk te maken. Ik hoef nooit lang te wachten; men werkt goed op tijd.

Fijne benadering

Ik werd voor de tijd van de afspraak al geholpen, aandacht voor eventuele pijn en erg prettige benadering van de patiënt, maar absoluut niet overdreven

Goede ontvangst, goede voorlichting

Dit jaar twee keer grote behandeling gehad. Op zich goed contact. Vooral prettige arts. Personeel goed in de voorlichting

Fantastisch

Ik voel me erg op m'n gemak bij deze tandartspraktijk

Vakkundig

Wordt goed gecontroleerd. Klantvriendelijk.

Het was een goede ervaring

Het was een goede ervaring.

Duidelijk en correct.

Afspraken maken gaat soepel. Je weet niet altijd door wie je geholpen wordt. De ene keer door Tandarts X de andere keer door tandarts Y

Zeer betrokken en vriendelijk

Als er een ongelukje gebeurt wordt er direct aan een oplossing gewerkt. Prima personeel Professioneel team

Helemaal top

Professionele inrichting, kundig personeel, doen moeite voor je, ook voor kinderen of mensen met angst, altijd fijn geholpen.

Zoals het zou moeten

Toelichting overbodig

Professioneel

Vriendelijke vakkundig personeel

Uitstekende tandarts

Is deskundig en empathisch

Vriendelijk

Niet al te lange wachttijd vriendelijke medewerkers

Goed geholpen

Snelle behandeling, die vervolgt word. Duidelijker kan niet

Wordt goed behandeld en rustig

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.