Wordt goed behandeld en rustig

Hele fijne prettige ervaring en behandeling

Heel prettig

Alleszins tevreden

Was voor de halfjaarlijkse controle in de praktijk. Uitermate vriendelijk behandeld, als altijd. Prima voor elkaar!

Tevreden

Goed ontvangst en makkelijk afspraak te maken. Duidelijk uitleg als je vragen hebt of doorvraagt.

Snel en doelmatig.

Uitstekend behandeld door de mondhygiënist en zorgvuldig maar vlot gecontroleerd door de tandarts en de assistente.

Patient

Prima behandeling

Met zorg de controle uitgevoerd + aanslag en tandsteen verwijderen. Daarna nog polijsten

Jammer

Rekening sturen na afmelding i.v.m. medische reden.

Heel goed geholpen ,tandarts is vriendelijk en legt alles goed uit.

Was een hele snelle controle

Was een hele snelle controle van 3 minuten en werd gelijk gezegd dat ik een mondhygiëne nodig moet hebben en dat ik het gelijk moest tekenen

Ik had veel moeite om te begrijpen wat de tandarts en assistenten probeerden uit te leggen.

Jammer, ik vind het kwalijk dat er zo slecht Nederlands gesproken is. Ik moet me zo inspannen om te horen wat er gezegd wordt dat de helft mij ontgaat.

Prima behandeld.

Prima geholpen.

Ik heb de eerste behandeling bij de mondhygiënist gehad. Er werd een prima uitleg gegeven over wat er ging gebeuren. Vervolgens begon de behandeling en dat verliep in alle rust.

Goed geholpen

Altijd te vreden

Prima meiden wordt goed geholpen

Alleen geen idee wie mij heeft geholpen

Zoals altijd, zeer goed

Altijd een warm welkom en vriendelijke behandeling Deze keer ook een goed overleg over te ondernemen acties i.v.m. kunstgebit

Snel van pijn af

Dr. Gilmajon had mij goed geholpen. En daarna duidelijk uitleg gegeven.

Zeer vriendelijk en kundig personeel met persoonlijke benadering.

zeer goed

De tandarts is een vakman.

Ik voelde me gelijk helemaal op mijn gemak.

Een warme sfeer met rustige en vriendelijke professionals.

Goede behandeling

Fijne controle afspraak met het hele gezin

Onze periodieke gezinscontrole verliep zoals gebruikelijk erg soepel. Met onze drie kinderen van 11, 7 en 4 wordt fijn omgegaan, ondanks dat ze soms in de weg lopen of storen. Er is tijd voor persoonlijke aandacht en advies, maar ook een beetje gezelligheid. Daarnaast is de zorg altijd uitstekend.

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel.

Prima op tijd en goed geholpen

Zie hier boven

Goed overleg, goed luisteren naar de klant en een prachtig resultaat, wat wil je nou nog meer!

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.