Goed advies

Vriendelijk, efficiënt en professioneel.

Zeer professioneel geholpen door een aardige tandarts

Ik ben op tijd geholpen door een goede tandarts.

Goede informatie. Ondanks storing waterpomp toch correct geholpen op de ouderwetse manier.

Goed.

Empathie

Onverwacht mocht ik bij een andere tandarts en was het goed met veel zorg.

Vriendelijk, gemoedelijk en vlot behandeld

Altijd fijn geholpen. Luisteren goed naar he

Vriendelijk personeel

Aangename omgeving en vriendelijk personeel, zeer behulpzaam, beantwoordt alle serieuze vragen en helpt je bij het vinden van de beste oplossing voor het probleem.

netjes behandeld

Netjes behandeld met duidelijke uitleg.

Goed behandeld maar was slechts 1e onderzoek. Latere behandeling komt nog.

Heel goed geholpen

Wordt goed geholpen

Snel klaar

goede behandeling

Ik ben heel erg tevreden

Als angstpatient ben ik erg blij met de goede, rustige tandzorg!

Prima zorg met aandacht voor de cliënt

Luistert goed naar cliënt. Behandeling verloopt vlot zonder noemenswaardige pijnklachten. Voelt vertrouwd.

volgens afspraak geholpen en goed advies gehad.

alles mooi op tijd.

tegenvallen

Ik heb bij de vorige keer een afspraak gemaakt voor zowel controle als ook voor de mondhygiëniste. Nu bleek dat er alleen een afspraak is gepland voor de controle. daar baal ik van, want nu moet ik nog eens komen. De tandarts maakte een röntgenfoto, omdat dat moet, hieruit bleek dat er volgens de arts 3 gaatjes zitten. Bij gaatjes lijkt me dat je dat voelt. Ik voel niks en heb ook geen gebitsproblemen. Vervolgens krijg ik een begroting voorgeschoteld, waaruit blijkt dat ik daar minsten €120,00 eigenrisico voor moet betalen. Het komt mij voor dat er mondzorg wordt verkocht wat alleen ten goede komt aan de organisatie MZC Vlaardingen. Ik vind de prijzen exorbitant hoog. Moest ik ff kwijt. Mvg Jan Wielaart

Vriendelijk en zorgvuldig

Vriendelijk en zorgvuldig

Vriendelijk,prima locatie,deskundig,optijd geholpen.

geholpen

Rare ruiling van patiënten bij de assistente

Door ziekte, kon ik niet terecht bij de assistente maar werd ik geruild met iemand bij de mondhygiëniste?? Dit is een keer eerder gebeurd en toen kreeg ik de rekening toegestuurd van de mondhygiënist. Deze werd niet vergoed door de verzekering. Ik hoop niet dat, dat nu weer gebeurd. Ik ben niet van plan om te betalen voor een ruiling van patiënten.

Snel en zorgvuldig behandeld.

Kom naast de halfjaarlijkse controle extra naar de mondhygiëniste. Kom met een schoon gevoel naar buiten.

Snelle en professionele behandeling van afgebroken kies

Geen wachttijd en directe behandeling

Zag erg tegen de behandeling op, maar is me erg meegevallen.

Geen napijn gehad.

redelijk goed

Dit was een controle, goed verlopen, prettige medewerkers. Waarom ik niet hoger dan een 7 kom: - ik ben op tijd en deeerste maar toch duurt het nog een paar minuten voor ik binnengeroepen wordt. - Er moet tandsteen verwijderd worden en dat kan niet direct (anders altijd wel) en dat moet de paradontist doen, de tandarts zou dat niet zelf mogen doen. Komt merkwaardig over. De begroting voor de paradontist wordt opgemaakt en ik moet direct tekenen. Voelt in beetje gedwongen en onderdeel van een verdienmodel. Als behandeling zou ik het aanbevelen, de commerciële kant zou vriendelijker mogen.

Professioneel

Vriendelijk en geduldige bejegening

goede vakman

mijn gebit wordt netjes gereinigd en krijg advies

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.