stel je op je gerust vertel wat er te zien is
Vriendelijk en professioneel
Vriendelijke, geduldige tandarts(en), assistentes en baliemedewerksters. Geen angst meer :-)
Al het personeel is erg vriendelijk
Er is tandsteen weggehaald. Ik snap niet helemaal waarom dat tegenwoordig niet meer bij de gewone controle meer kan, maar het ging verder prima. Ze was heel aardig, gezellig gekletst, ze heeft goede adviezen gegeven over het poetsen met een elektrische tandenborstel. Prima dus. Wel moet ik zeggen dat mijn man een jaar of 2 jaar geleden of zo met een gebroken kies heeft gezeten en ik vind eerlijk gezegd dat ze dat echt waardeloos hebben aangepakt. Hij kon wel snel terecht, maar toen hebben ze alleen gekeken en hem weer weg gestuurd. Ging helemaal mis, terug, maar verder nog niks gedaan en alleen antibiotica gegeven. Toen heb ik zelf aan moeten dringen dat de kies er echt uit moest en na sterk aandringen werden we uiteindelijk doorverwezen naar een kaakchirurg in Schiedam. We hebben toen wel echt getwijfeld over te stappen naar een andere tandarts. Daarom, ondanks de goede verzorging van afgelopen week, zou ik deze tandarts niet aanbevelen bij vrienden.
Goede afspraken door de jaren heen
Goed geholpen
prima service
Ondanks dat ik een vervelende behandeling moest ondergaan kwam ik toch met een glimlach uit de behandelkamer
Wel prima, vaak zonder uitloop en aardige mensen. Doen hun werk goed, alleen vaak een nieuwe tandarts. De huidige vind ik niet zo fijn, 2x achter elkaar een preek over gezondheid. De eerste keer een opmerking dat mijn ogen zo groot zijn en dat ik naar de dokter moet voor een check voor mijn schildklier waar niks mee was. De tweede keer parodontitis vastgesteld wat het probleem niet is, maar vervolgens erachteraan gooien dat het problemen kan veroorzaken voor je longen en hart. Als ik daar last van krijg ga ik wil bij de dokter langs, dat soort bangmakerij hoef ik bij de tandarts niet te horen.
Aardige vrouw, deskundig.
Iets uitgelopen daarvoor excuses aangeboden. Was alleen controle Verder heel efficiënt en snel vakkundig werken. De tandarts heeft ook tijd voor vragen. Beiden zijn vriendelijk
Ik kwam voor de mogelijkheid van plaatsen implantaat. Het goede nieuws is dat het kan en ik daar vertrouwen in heb Het minder goede nieuws is de rekening van bijna 4000,- en dan ben ik aardig van slag.
Fijne tandarts, gaf antwoord op m’n vragen en advies. Mondhygiëniste heeft mijn tanden weer supermooi schoongemaakt. Heel blij met het resultaat.
Heel vriendelijk en tijdens de behandeling stoppen ze even als je moet slikken of als het even niet gaat
Prima tandarts, fijne assistente
Vriendelijk, goede communicatie
Rustige en vriendelijke sfeer tijdens de behandeling. De tandarts gaf vooraf aan wat ze ging doen.
Heel vriendelijk , behulpzaam en zorgzaam geholpen
Door tandarts bij controle doorverwezen naar paradontist kliniek, conclusie 1 x kies extractie, rest van het gebit viel mee . MZC gebeld of deze behandeling ook in Vlaardingen plaats kon vinden omdat dit voor mij makkelijker te bereiken is. Foto's van het gebit en bijbehorend verslag doorgestuurd naar MZC. Ben gebeld dat de behandeling in Vlaardingen kon plaats vinden en dit geen probleem was. Afspraak gemaakt voor maandag 29 Juli om 11.00 uur. De heer Ramatat Azut ontving mij en vroeg gelijk wat ik bij hem kwam doen, na uitleg werd hij heel boos en zei " Ja en wat moet ik hiermee dan?" en " Waarom ben je niet bij die kliniek gebleven ?" Hij zei ook " Nou fijn dat ze dit overlegd hebben met mij". Ik zei toen dat ik hier niets aan kon doen en een bevestiging voor behandeling had gekregen. Hij vroeg of ik de Amoxicilline al had ingenomen en toen ik dat bevestigde zei hij " Nou gaat dan maar zitten". Hij heeft de behandeling naar behoren voltooid maar ik heb hem na de behandeling wel gevraagd waarom hij zo boos tegen mij reageerde waarop hij zei dat hij niet boos was op mij maar op de communicatie van het MZC. Met de mededeling van :"Kom over 4 mnd maar terug" heb ik de kamer verlaten. Zacht gezegd vond ik het van de heer Ramazan onprofessioneel gedrag t/o een client. Hij had misschien zijn dag niet maar dit gedrag mag toch nooit afgereageerd worden op een client voor welke reden dan ook. Dit was mijn eerste ervaring bij MZC mondhygienist op deze manier, normaal is iedereen van de tandartsenpraktijk vriendelijk en behulpzaam. Onderstaande dus gebaseerd op deze laatste ervaring betreffende de communicatie.
Snelle verwijzing voor grote ingrepen waarbij geen uitleg of er alternatieven zijn
Iedereen is altijd erg vriendelijk, ik word altijd snel geholpen. Er wordt uitgelegd wat er gedaan wordt.
Prettige en ontspannen sfeer in de behandelruimte. Iets meer gezelligheid in de wachtruimte is wel aan te bevelen. Nu erg steriel.
Ben naar volle tevredenheid geholpen door mijn mondhygiënist. Er was denk ik wel wat misgegaan met mijn reguliere afspraak met de tandarts maar daar heeft mijn mondhygiënist op geattendeerd. Afspraak met de tandarts loopt nu weer met dank aan mijn mondhygiënist. Op zeer korte termijn kan ik terecht. Helemaal top!!
Ik ga altijd zonder angst naar mijn afspraak omdat ik weet dat zowel de tandarts als de preventie assistente mij altijd op mijn gemak stellen. Ze doen er alles aan om de patient zo weinig mogelijk ongemak te bezorgen. Zeer vriendelijke en professionele mensen. Het digitaal aanmelden is ook zeer fijn omdat je jezelf binnen een halve minuut kunt aanmelden voor je afspraak.
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.