top

keurig uitgelegt

Prima specialisten!

Implantaat is eruit gevallen. Zit nu te wachten voor nieuwe behandeling.

Snel geholpen

Kon sneller terecht, een overzicht foto gemaakt en ik had verschrikkelijke kiespijn en werd gelijk getrokken (wat een feest)

Goede en duidelijke voorlichting in een prettig gesprek.

Tijdens het gesprek over de medische behandeling vond er een goede en informatieve voorlichting plaats en kon ik op basis hiervan een goede beslissing nemen.

Informatie niet c

Informatie niet compleet duidelijk

Ze zijn vakkundig aardig en geruststellend

Ze zijn gerustellend en erg vakkundig en aardig

Goede zorg van de specialisten

Aardigen mensen

De implantoloog is net een slager

Meneer vind ik erg onmenselijk, je komt binnen en hij gaat gelijk je mond in en aan de slag, geen praatje of iets. Ja hij rook dat ik had gerookt en de toon van meneer sloeg gelijk om en hij gaf steken onder water zoals na de behandeling mag je niet roken he, maar dat doe je toch wel. Tijdens behandelen wordt er een hoop gemompeld met de assistent maar aan de patient wordt tijdens het plaatsen geen enkele keer gevraagd of het gaat. Je moet maar gaan liggen in de stoel en je mond open doen en het ondergaan. Tijdens de behandeling merkte ik dat het niet liep zoals het moest, maar er werd mij niks verteld, ik moest er zelf naar vragen. Ook nadat hij klaar was was hij meteen verdwenen en moest de assistent mij opvangen. Al met al, geen goede ervaring heb ik gehad en ook heb ik geen duidelijke uitleg gekregen wat er nou gebeurd is, ze hebben mijn kaak moeten verbreden, dat is het enige wat me verteld werd.

Geweldige inplantoloog

Goede uitleg en alle tijd voor de patiënt

Zeer goede ervaring

Mensen stelde mij zeer op mijn gemak, heel duidelijke informatie, voor mij een heel goede ervaring

Goed!

Lieve implantoloog en assistente. Proberen het minder spannend voor de patiënt te maken. Ondanks bloedverdunners bloedde het binnen een paar uurtjes niet meer. Ook het plaatsen ging supersnel.

Slechte ervaring continu afspraken verzetten

Afspraken werden om de haverklap verzet, mondeling toegezegd dat er een goedkeuring van de verzekering was terwijl er niets was aangevraagd. 5 dagen voor de uiteindelijke behandeling werd de afspraak wederom verzet, niet alleen de dag maar ook de plaats een 1,5 uur verderop. Op dat moment heb ik alles gecanceld en ben overgegaan naar een implantoloog waar wel goede afspraken mee te maken zijn. Voor mij dus nooit geen NKOI meer.

Heel prettig contact

Mijn ondergebit werd beoordeeld of een gebitsprothese nodig was. Het onderzoek werd door mij als prettig ervaren.

Vertrouwend

Voorbereiding en uitleg van wat gaat gebeuren was fijn .

Vindt t een vriendelijke impllantiloog

Had niet verwacht zo goed geholpen te worden

De ingreep viel mij toch wat tegen.

Had minder gedoe verwacht.

5 sept implantaten gekregen onder en bovenkaak was best spannend ,maar het viel gelukkig enorm mee goede begeleiding tijdens de ingreep . Lieve professionele mensen die je gerust stellen . Ben nu bijna 1 week verder en het genezingsproces gaat gestaag volgende week gaan de hechtingen eruit en kan ik mijn gebitprothese weer in doen. Top !!!!

Zeer aardige, vriendelijke arts.

Had gehoopt er na 9 mnd af te zijn en de kroon geplaatst zou kunnen worden bij de tandarts maar moet helaas toch nog weer terugkomem volgende week. Begrijp uiteraard dat de dokter daar niets aan kan doen zou het ook anders willen maar desalniettemin een kleine domper op de “feestvreugde”

Uitstekend geholpen door een professioneel team.

De ingreep verliep vlekkeloos. Ik voelde me gehoord en alles werd duidelijk uitgelegd.

goed en netjes geholpen

ik ben nog onder behandeling

Goed.

Prima.

Goede begeleiding en uitleg

Goede verdoving, stap voor stap uitleg over de behandeling en regelmatig een check of het goed gaat.

Geweldig!

Geweldig!