Was best zenuwachtig( wie niet van de tandarts) maar mijn tandarts bracht me snel op mijn gemak. En legde goed uit wat hij ging doen en ging rustig te werk. Heel fijn en zijn assistent was ook heel kundig. Een compliment waard voor beide.

Goed behandeld

Goede en vriendelijke behandeling

Goede begeleiding en advies.

Zoals vele jaren een hartelijk welkom en goede adviezen. Bijzonder gastvrij en doen voor je wat ook maar mogelijk is. Niets anders als LOF !!.

Mijn ervaring is, dat er goed geluisterd wordt tijdens de behandeling.

Zoals hierboven omschreven vind ik het fijn, dat tijdens de behandeling van zowel de tandarts als de mondhygieniste geluisterd wordt als ik aangeef dat ik pijn ervaar tijdens de behandeling.

Vriendelijk en competent

Elke keer dat hier kom word ik goed en vriendelijk geholpen zonder al te veel poespas, vragen worden duidelijk beantwoord en hoewel het waarom je naar de tandarts moet niet altijd even plezierig is, is het hier altijd iig geruststellend.

Goed.

Uitstekend geholpen met de controle beurt.

Voel mij bestolen

Door slim gebruik te maken door u om voor iedere handeling een code te gebruiken wordt door U voor een half uur arbeid €254,01 bij mij in rekening gebracht. U vind dit normaal ,maar ik lig hier wakker van omdat ik mij zo bestolen voelt.

Hartelijke tandarts. Tandverzorging stelde niets voor. Ik had net zo goed thuis kunnen blijven.

Zie boven.

Tandartsbezoek is niet bepaald mijn hobby, maar ze waren heel vriendelijk en deskundig

Prima geholpen

Keurig geholpen door de mondhygiënist

Goed behandeld

geweldig

Ik brak op vrijdag 21 april een stukje af van mijn voortand. Belde met Annet en die heeft geregeld dat ik binnen een uur terecht kon. Ik ben geholpen door tandarts Vilela. Een hele aardige en vriendelijke tandarts die mij heel goed en zeer vakkundig en professioneel heeft geholpen.

Goede zorg en aandacht

Daar ik in een rolstoel zit, word ik daarin ook behandeld. Voor de tandarts en assistente is het wel moeilijker om te behandelen. Maar dit wordt zonder moeite gedaan.

Deskundige, vriendelijke benadering.

Meneer gaf duidelijke uitleg over wat er aan de hand was. Was vriendelijk en begripvol.

Prima service. Altijd ontspannen praatje maken. Afspraak omboeken geen probleem Parkeren voor de deur Allemaal perfect

Positief

Jammer dat er geen tandarts aanwezig was.

Snel en goed

Reparatie goed gebeurd

Vriendelijke kundige mensen

Prima gegaan

Vriendelijkheid

Terzake kundig

Goede professionele behandeling.

Goed ontvangen, fijne rustige behandeling ervaren en goed geïnformeerd over de vervolgbehandeling.

Vriendelijke en kundige behandeling

Altijd vriendelijk en heel kundig. Elke stap wordt uitgelegd en besproken. Er is persoonlijk contact en aandacht. Top!

Wordt er goed geholpen

Prima tandarts neem de tijd voor de patiën

Fijne praktijk.

Fijne praktijk met goede tandartsen.

Heb ik al gezegd

Ik had een invaller. Super tandarts uit Strijen.Wat ik niet begrijp dat ik bij jullie altijd extra moet betalen voor een kleinbeetje tandsteen ,

Weegje 1 F

3295 CT 's-Gravendeel

Over Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel

Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.