Fijn, rustig personeel

Fijne rustige benadering. Geen pijn gehad, veel uitleg gedurende de behandeling.

vlotte behandeling

het gebit reinigen gebeurt wel iets te ruw

Goede praktijk

Goed werkt

Een fijne praktijk, deskundig en vriendelijk.

A jaren vriendelijk en op een deskundige manier geholpen.

Goed..

Snel en prima resultaat, blij mee.

Vulling uit mijn kies gevallen. Snel en goed opgelost. Kies is weer prima.

ik word altijd prima geholpen

ik word altijd heel hartelijk ontvangen en er wordt altijd gevraagd hoe het met mij gaat

Fijne tandarts

Fijn overleg over verdoving ja of nee. Uiteindelijk zonder verdoving prima reparatie. Dankjulliewel

Afspraak stipt op tijd en adequate behandeling.

Prima geholpen

Geen klachten of opmerkingen. Ik word er altijd prima geholpen. Enige minpunt: ik zou graag online afspraak willen kunnen maken.

Helemaal goed

Ik ben superbang ,maar krijg wat alle begrip voor Dat stelt mij wel gerust

Deskundig personeel

Goed behandeld Voldoende uitleg Vriendelijk personeel

Snel van mijn kiespijn af

Op maandag gebeld en dinsdag geholpen. Kies moest er helaas uit en is vakkundig getrokken zonder verdere klachten.Ik weet helaas niet de naam van degene die mij behandeld heeft maar het was de dame uit Portugal

Sacherijnige assistente en tandarts had zich nog niet ingelezen

Geen vriendelijke ontvangst en assistente had kennelijk geen zin in de dag of haar werk. Tandarts riep vanuit aangrenzende kamer dat er nog foto’s gemaakt moesten worden, maar dat was is juni nog gedaan. Toen de assistente klaar was met gebitsreiniging (vond ik ook vrij wild gaan ) kwam de tandarts binnen met de mededeling dat er een kies linksonder gevuld moest worden, maar dat was ook in juni al gedaan , sorry hoor, maar zo voel ik me niet echt serieus genomen en heb zeker geen zin in de volgende keer! Als je toch moet werken maak er dan wat van en neem in ieder geval even de tijd voor de patient in de stoel . Ik heb ook geen idee wie me behandelt heeft want even aankijken is er ook niet bij.

Snel en vriendelijk geholpen

Kon snel terecht

Perfecte behandeling

Perfecte behandeling

Rustgevende mondhygiënist , kent mijn probleem met braakneiging en houdt er rekening mee

Ontevreden

Er mag in deze praktijk niet gepraat worden denk ik. Het is volgens mij normaal dat je als tandarts goedendag zegt en dat geld ook voor degene die gebit reiniging doet. Tandarts?? komt binnen en zegt tegen assistente ga opzij in plaats van vraagt,(op dat moment bezig met gebitsreiniging) doe ik even controle en het was ook even, ik denk 10 seconden, ze had het gezien geen bijzonderheden zegt ze. En een gehaaste uitleg hoe ik in het vervolg beter mijn tanden moet poetsen en zonder gedag te zeggen of iets gaat ze weer weg en ik denk dat het een assistente is maakt de gebitsreiniging af op een manier dat ik denk opschieten want ik moet snel naar huis. In het verleden zat er een echte tandarts Thomas, hij kon wel netjes gedag zeggen en ook niet onbelangrijk vragen of ik klachten of bijzonderheden had. Hij vertelde ook wat hij ging doen of deed. Hij heeft nu een praktijk in Dordrecht, als ik de volgende keer, over een half jaar weer zo slecht wordt behandeld stap ik op bij jullie praktijk en ga ik naar een echte tandarts (Thomas)wat er nu loopt is volgens mij geen tandarts. En wat betreft de assistente vraag ik me af is zei wel bevoegd/kundig om een gebitreiniging te doen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt in ieder geval. Als ik een afspraak heb om 16.10 uur en ik wordt een kwartier te laat naar binnen geroepen terwijl er mensen zijn die hun afspraak om 16.15 en 16.20 hebben ook voor controle, want dat heb ik gevraagd aan deze mensen eerder aan de beurt zijn klopt echt niet. Ik maak een afspraak en moet eerder uit mijn werk weg om op tijd te zijn dan is het normaal dat jullie deze afspraak nakomen anders hoef je geen afspraken te maken. Jullie vragen welke tandarts mij heeft geholpen, dat weet ik echt niet. Een half jaar geleden was zij er ook en ook toen heeft ze ook niet de moeite genomen om zichzelf voor te stellen.

Zeer professioneel

Ik was er voor een wortel kanaal behandeling. Helaas was een van de kanalen te klein en werd ik doorgestuurd naar een specialist. Ze hebben van alles geprobeerd om het toch te laten lukken maar het is niet gelukt. De communicatie was goed. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

Maatwerk

een slecht begin bij mijn nieuwe tandarts

een kies getrokken waarbij een stukje kies of kaakbot is achtergebleven. dit is zowel bij de controle deze maand door de tandarts als door de protesespecialist niet gezien. heb veel pijn met het plaatsen van de protese. deze is door de specialist bijgeslepen met de opmerking dat binnen 2 dagen de pijn weg zou zijn. vandaag een afspraak met de tandarts gemaakt om dit te bekijken. al met al een slechte ervaring.

Erg goed

Vriendelijk, kundig en behulpzaam.

fijn en snel geholpen

fijn en snel geholpen

Goede behandeling

Weegje 1 F

3295 CT 's-Gravendeel

Over Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel

Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.