Is goed gegaan

prima, vakkundig

vriendelijk en professioneel behandeld.

prettig.

Ik ben uitstekend geholpen

Ik ben goed en op een rustige manier geholpen, er was voldoende tijd voor de behandeling, geen haastklus.

Tandarts uitstekend; assistent voor tandsteen verwijderen niet best

zie boven

Snelle afwikkeling van mijn probleem

Als je belt wordt je zo vriendelijk en goed geholpen .

2 keer gebeld en kon heel snel terecht ..Zo blij mee

Snelle en goede behandeling

Goede en vriendelijke behandeling

Alles goed en correct verlopen. Opmerking:: Een dag na de behandeling al een goedkeurend formulier als dit ingezonden.

Snelle en goede behandeling

Met een afgebroken tand kon ik snel terecht en heeft de tandarts vakkundig een mooi resultaat realiseert.

Hele fijne tandarts

In de loop der jaren een flinke angst vd tandarts ontwikkeld. Maar deze tandarts kon mij goed om m'n gemak stellen en legde alles stap voor stap uit. Vroeg ook regelmatig of het ging en lette goed op m'n reactie. Geen pijn gehad bij het vullen van een gaatje. Kortom hele fijne ervaring bij deze tandarts.

Vriendelijk en adequaat

Heel positief

Bedankt voor de snelle hulp

Snel geholpen en goed geïnformeerd

Verzetten van tijd en nog niet op tijd

Ik heb online een afspraak gemaakt, ik moest al heel ver vooruit plannen voor er überhaupt plek was, want ik wil graag om 8 uur zodat ik door kan naar het werk. Ik had eindelijk een plekje om 8 uur en toen belde de assistent 2 dagen ervoor, of mijn afspraak nog 10 minuten later kon om 8.20. Ik gaf aan dat ik om 8 uur gepland had. Hadden ze dus mijn afspraak al verzet zonder te zeggen. Ik akkoord gegaan met 8.20, werd ik pas 8.27 naar binnen geroepen zonder enig excuus. Ben daar wel een beetje klaar mee. Jullie werken toch gewoon vanaf 8 uur, extra pauze of niet, jullie moeten toch gewoon heel die tijd werken?

Goed geholpen

Na dat een ondertand afbrak kon ik na telefoon zelfde dag terecht.

wordt altijd goed geholpen

ik wordt altijd heel vriendelijk ontvangn

Fijne eerste kennismaking, ook voor ons zoontje

We zijn overgestapt naar deze praktijk omdat onze vorige tandarts met pensioen is gegaan. De eerste kennismaking was prettig. Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken. Ons zoontje van vijf vond het erg spannend, maar toen de tandarts vertelde over de kietelstok om zijn mond te bekijken, was het ijs gebroken. Heel fijn!

Fijne tandarts

Tandarts Lovan is fijne tandarts. Ze is kundig en legt alles goed uit. Blij mee

Kon snel geholpen worden. En iedereen is altijd zo ontzettend vriendelijk en kundig. Elke stap wordt goed uitgelegd en je word steeds gerustgesteld. Dus ondanks mijn wortelkanaalbehandeling was het een goede en fijne ervaring

Goed geholpen.

Afspraak liep op tijd en plezierig gesprek voor de behandeling. Behandeling snel en vakkundig afgerond.

Prachtig

Was hele mooie ervaaring

Weegje 1 F

3295 CT 's-Gravendeel

Over Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel

Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.