Oke

Afgesproken tijd klopte.

Pima tandarts. Goed ontvangen, tijdig geholpen.

Doet de goede dingen en doet de dingen die noodzakelijk zijn en geeft goede adviezen om je gebit optimaal te houden. Het personeel is zeer vriendelijk. Een aanrader

Netjes en op tijd geholpen

Afspraak was op tijd en de behandeling door zowel tandarts als assistente was netjes.

Goed en vakkundig geholpen, tandsteen verwijderen werd zeer secuur gedaan

Ga altijd weer met tevreden gevoel huiswaarts

Gewoon goed,daarom zit ik er al zolang en ga ik 2x per jaar

De tandarts die mij behandeld heeft heb goed z'n werk gedaan.

Prettig geholpen

Tandarts stelt mij gerust en zegt precies wat ze gaat doen. En overlegt als dit nodig is.

Mondhygiënist is fantastisch, tandarts.... weet haar naam niet eens!

Zeer onpersoonlijk door tandarts, ga ook op zoek naar een andere

Perfekt

Goede behandeling, duidelijk in communicatie, korte wachttijd

Vriendelijk ontvangen en uitstekend geholpen...

Gewoon heel fijn.

Rustig en vakkundig

Prima!

Goede uitleg wat er gaat gebeuren.

Samenwerking tussen tandarts en tandarts assistente is uitstekend.. Met weinig woorden weten ze wat ze moeten doen. En wat ook belangrijk is ze praten niet over je heen over prive zaken.

goed geholpen

aardige tandarts, goede uitleg

Goede en vriendelijke behandeling.

Vlotte behandrlinh

Nooit prettig, maar goed opgevangen, nazorg schiet nog wat tekort.

Nooit prettig, maar goed opgevangen, nazorg schiet nog wat tekort.

Wordt vriendelijk geholpen

Al loopt het niet echt fijn. Ze blijven vriendelijk.

Erg begripvol geduldig en ze doen hun werk met succes sorry mv dr naam vergeten

Nvt

Nvt

Vriendelijk

Niets aan te merken. In afwachting van de 1ste rekening.

zeer vriendelijk, goede snelle hulp, duidelijk advies

Kapotte tand, kon een dag later al terecht voor een voorlopige reparatie. Zeer vriendelijke benadering, ook voor kinderen. Advies over opties voor minder kwetsbare oplossingen, offertes dag later al binnen.

Zorgvuldig en rustige zorgverlening

Uitstekende zorg en welkom gevoel

Naar tevredenheid geholpen en van pijnklachten verlost .

Vakkundig geholpen op zeer vriendelijke manier , goede uitleg . En gelukkig verlost van pijnklachten.

opzich goed

Wij zijn voor de eerste keer bij u geweest, ik heb tijdens het maken van de afspraak en tijdens het consult aangegeven dat wij geen tandarts verzekering hebben. Dus bij het maken van de foto's vroeg ik wat gaat dat dan kosten, ik begrijp dat u wilt weten bij nieuwe patiënten hoe het gebit eruit ziet, dus ik heb daar toestemming voor gegeven. Daarna zegt mevrouw, ik haal nog even wat tandsteen weg. Volgens mij max 15 min. Vervolgens krijg ik de rekening € 171.82 ik schrok me rot. € 78,90 voor het verwijderen van tandsteen, voor 25 min. Ze is nooit geen 25 min. bezig geweest, denk dat ik totaal met foto's , standaard controle en tandsteen verwijderen even wachten 25 min. in de stoel heb gelegen. Ik dacht omdat het 1e consult € 53.50 hoger is dat ze dan alles nakijken en dat tandsteen verwijderen daar dan bij zou zitten en dat wij daarna € 26,75 gaan betalen voor een consult excl. extra's Ik vind dat als je aangeeft niet verzekerd te zijn voor de tandarts, dat je dan voordat je iets gaat doen aangeeft wat de kosten zijn. Dat is zeker niet gebeurt. Dan is het mijn/onze keus of we dit willen ja of nee. Lijkt me logisch omdat ik de rekening betaal. Ik vind dit echt niet netjes.

Weegje 1 F

3295 CT 's-Gravendeel

Over Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel

Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.