Xx

Fijne benadering

T. Boogaard tandarts die tot nu toe meteen het probleem van mijn gebit behandeld. Zodat ik niet een tweede keer moet terugkomen. Met zijn grapjes word mijn angst ook wat minder en kan ik me beter ontspannen. preventieassistentie is ook zeer secuur en oplettend. Baliemedewerkster is heel vriendelijk en flexibel

Heel tevreden

Heel vriendelijk en geduldig personeel.

Snel en goed geholpen

Stuk kies afgebroken en ben erg snel en goed geholpen

De tandarts en assistente zijn heel lief en voorzichtig.

Omdat ik angst heb voor de tandarts, ga ik er heel erg gespannen heen. Ze stellen me echt gerust en doen hun best om me niet te veel pijn te doen

Zeer professioneel

De tandarts werkt zeer professioneel tegenover de patiënt, maar ook tegenover de assistente Myra. Ook zijn de tandarts en assistente erg betrokken van de behandeling . Goede samenwerking, duidelijke uitleg tijdens/ na de behandeling, wat erg gewaardeerd wordt.

Goed uitgelegd van tevoren wat ze ging doen. Prettige tandarts.

Goed.

Goed en snel

De tamdarts nam de tijd om mijn zoontje comfortabel te voelen tijdens de controle. Tijdens de controle van mijn partner mocht hij mee kijken. De controles van mij en mijn partner waren ook goed.

behandeling kies goed

gaan liggen in stoel en wachten op tandarts, werkt niet te lang en zere nek dus gaan zitten. Komt arts chaotisch nog bezig met andere en het idee dat het snel moest dus werd er ruw gewerkt, en nog bezig met indeling assistentes.

Snel en vakkundig

Er was een stukje kies afgebroken, dit kon snel gemaakt worden. Gelukkig mocht het zonder verdoving. Maar indien gewenst kon het alsnog. Weinig ongemak en weer een mooie kies.

Prima ontvangst en goed geholpen.

Goed uitleg gekregen en de uitstekend geholpen.

In tegenstelling tot de ervaring van mijn autistische zoon was mijn ervaring 2 dagen later weer zoals ik gewend ben van de praktijk

Mijn ervaring is positief omdat bij elke behandeling rekening wordt gehouden met hetgeen je voelt en

Tijdens elke behandeling kan je aangeven of je pijn ondervindt of niet. Dit d.m.v. opsteken van je linker hand. Dat geeft toch een rustig gevoel.

Deskundig en vriendelijk behandeld door Ton en Kim.

Zie bovenstaande. Tevens goede service i.vm. een terugkerend probleem.

Neem wat meer tijd.

Als zijnde laatste client van de dag hoeft het personeel (in dit geval een assistente)niet extra snel te werk om zo optijd thuis te zijn. Dit was overigens wel het geval in mijn beleving.

Voldoende

Wisselende

Reiniging wat hardhandig. Voorheen altijd prima. Er is niet meer teruggekomen op mijn vraag na de behandeling. Dus ik Ga er maar vanuit dat het goed zit anders was het wel benoemd.

Prima behandeling.

De behandeling was prettig en de tandarts erg vriendelijk.

prima geholpen

geen op of aanmerking

Snel en netjes.

Jammer dat tandarts zich niet voorstelde. En ook jammer dat er zoveel wisseling is van tandartsen de laatste tijd. Mis de vaste tandarts. Wordt wel altijd vriendelijk en netjes geholpen.

Fijn op mijn gemak

Fijne praktijk, je merkt aan veel dat ze een prettige patiëntenbeleving hoog in het vaandel hebben staan. Bijvoorbeeld de behandelstoel die met het gezicht richting de deur staat. Het uitleggen wat de tandarts en assistent gaan doen, alvorens ze de handeling uitvoeren. Regelmatig vragen of het gaat. Kortom, fijne communicatie.

Zeer vriendelijk en vlotte afspraken

Goede planning, met achterelkaar mondhygiënist en tandarts. Vaak op zeer korte termijn kunnen afspreken

Weegje 1 F

3295 CT 's-Gravendeel

Over Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel

Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.